Ο Λάκης Λαζόπουλος στο πλαίσιο του Sappho Lesvos Festival, που διοργάνωσε η περιφέρεια Αιγαίου, μαζί με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και τον Ζήση Ρούμπο παρουσίασαν μία stand up παράσταση. Στην παράσταση λοιπόν αυτή, ο παρουσιαστής σχολίασε την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα.
Να θυμίσουμε πως η Ζήνα κατηγορήθηκε πως “κάνει πλυντήριο” στον δικηγόρο (δείτε εδώ τι είχε πει), ενώ μια ημέρα αργότερα στην προσπάθεια της να εξηγήσει τι εννοούσε με τα λόγια της, έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, μιλώντας για τα τσίζμπεργκερ και τα χάμπουργκερ που στερήθηκε σαν παιδί.
Τι είπε όμως ο Λάκης Λαζόπουλος για την Ζήνα Κουτσελίνη
«Όταν σπούδαζα τότε, εμείς δόξα ο Θεός είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν… παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.
Δηλαδή, αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να δεις έναν άνθρωπο να χτυπάει μια γυναίκα, να τη ρημάζει στο ξύλο και εσένα αντί να σε απασχολεί η γυναίκα, να σε απασχολεί καριέρα του μαλ@@@α. Αυτό ήταν η πάθηση που σου προκαλούσε. Αν ήσουν βέβαια άντρας και δεν έτρωγες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να πεις “ήταν πολύ άντρας αυτός” γιατί είπε και συγγνώμη μετά», είπε επί σκηνής ο Λάκης Λαζόπουλος και όλοι τον χειροκροτούσαν.
Τα μηνύματα οργής κατά της Ζήνας Κουτσελίνη στα social media
Στην τελευταία ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στάθηκε το κοινό και τότε ξέσπασε οργή εναντίον της στα social media. Κάτω από ανάρτησή της στο Facebook ακολούθησαν σχόλια ανθρώπων που την κατηγορούν για ξέπλυμα του ποινικολόγου, ενώ χαμός έγινε και στο twitter.




https://x.com/marinit45776574/status/1802683852487373164
https://x.com/poso_lipamai/status/1802639313093402991
https://x.com/redbill__3/status/1802638566586995011
https://x.com/StatGian/status/1802650790231732703
https://x.com/redbill__3/status/1802640591588610241



">
">
">
">
">
">
">