Ατύχημα για την Πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Τη Δευτέρα 24/6 έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε η 73χρονη αδερφή του Βασιλιά Καρόλου, Πριγκίπισσα Άννα. Πιο αναλυτικά, με επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι επιβεβαιώθηκε το συμβάν και παράλληλα γνωστοποιήθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Να πούμε πως, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Southmead Hospital μετά το συμβάν, που σημειώθηκε την Κυριακή 23/6 στο Gatcombe Park, στην εξοχική της κατοικία.

Η ανακοίνωση για το ατύχημα της Πριγκίπισσας Άννας

Μάλιστα το Sky News μεταφέρει πως, το παλάτι ανακοίνωσε η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου αντιμετωπίζει μικροτραυματισμούς και διάσειση και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος - Κέιτ Μίντλετον: Μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωσή τους με καρκίνο

Όσο για τον Βασιλιά Κάρολο παρά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, εκείνος έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του και μάλιστα αυτό επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση: «Η Αυτού Μεγαλειότητα θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση με καρκίνο.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά εξωτερικών δεσμεύσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας για μια Κρατική Επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την καλοσύνη και τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του περασμένου έτους».