Βασιλιάς Κάρολος - Κέιτ Μίντλετον: Μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωσή τους με καρκίνο

Αλληλοστηρίζονται στις δυσκολίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βασιλιάς Κάρολος - Κέιτ Μίντλετον: Μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωσή τους με καρκίνο

Μήνυμα δύναμης και ενότητας έστειλαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου. Η πριγκίπισσα της Ιουλίας έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες και στάθηκε στο πλευρό του πεθερού της που δίνει επίσης μάχη με την ίδια ασθένεια.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Βασιλιάς Κάρολος συμμετείχαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο κέντρο του Λονδίνου για τα γενέθλια του εκάστοτε μονάρχη. Παρά την περιπέτεια της υγείας τους και οι δύο εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μετά το τέλος της παρέλασης.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον – Η νέα ανακοίνωση για τις χημειοθεραπείες: «Υπάρχουν καλές και κακές μέρες...»

Ενώμενοι στις δυσκολίες Βασιλιάς Καρόλος και Κέιτ Μίντλετον

Ο Βρετανός μονάρχης και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησαν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και χαιρέτησαν τα συγκεντρωμένα πλήθη. Δεν ήταν λίγοι που τους χειροκρότησαν και ζητωκραύγασαν για το σθένος που δείχνουν μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία.

Θυμίζουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε χθες (14/6) νέες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας της. Όπως τόνισε, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά συνεχίζει κανονικά να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με την αγάπη του κόσμου να της δίνει δύναμη. Όταν είχε αποκαλύψει ότι νοσεί με καρκίνο, ο Βασιλιάς Κάρολος είχε εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπό της νύφης του, και έλεγε πως είναι περήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ασθένειά της.