Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χαλαρή στην παραλία με παρεό - Τρυφερές στιγμές στη θάλασσα με τον γιο της, Γιάννη

Πόζαρε στην αγκαλιά της μαμάς του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια τη Δευτέρα 24/6 συγκεκριμένα πέρασε χαλαρές στην παραλία με τα παιδιά της.

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 24/6 στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραλία στην Ακτή Βουλιαγμένης, όπου και βρέθηκε. Η πιο ιδιαίτερη από όλες όμως είναι η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της, Γιάννη.

Ο μικρός κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς του και εκείνη δεν έχει καλύτερο από αυτή τη στιγμή. Το χαμόγελό της άλλωστε τα λέει όλα (δείτε την εδώ με φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση μου μικρού Γιάννη).

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την παραλία με τον γιο της

«Τι κι αν δε φύγαμε για τριήμερο … Ένα μπανάκι στη θάλασσα ήταν αρκετό για να γεμίσουμε μπαταρίες και να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό στο Happy Day για τις άτυχες εγκυμοσύνες, που είχε στο παρελθόν δίνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα καθώς πλέον χαίρεται την υπέροχη οικογένειά της: «Θέλω να σας πω ότι γνωρίζαμε τότε για την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά περιμέναμε να περάσει ένα διάστημα για να την κουβεντιάσουμε και να κάνουμε και μία ωραία συνέντευξη και όταν έχασε το μωράκι της είχαμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Θέλω να σας πω ότι μου έχει συμβεί και εμένα και μάλιστα δύο φορές. Το είχα μοιραστεί μαζί σας. Είναι σύνηθες. Είναι σημείο των καιρών; Το μαθαίνουμε πια και το καταλαβαίνουμε ενώ ίσως κάποτε δεν το καταλαβαίναμε και δεν μαθαίναμε τι συμβαίνει; Πάντως μη στενοχωριέστε κορίτσια και αγόρια. Είναι επιλογή της φύσης να μην έρθει ένα μωράκι στη ζωή. Θα το κοιτάτε από την θετική πλευρά, ότι μαζί με τον άνθρωπο σας μπορείτε να κάνετε μωράκι και θα συμβεί...».