Ρούλα Κορομηλά: Ανέβηκε στη ζυγαριά - Το όλο νόημα σχόλιο της με το νούμερο που αντίκρυσε

Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media και μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις με τον εαυτό της, την προσωπική της ζωή, καθώς και από το υπέροχο σπίτι της (δείτε το εδώ).

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση εν όψει του καλοκαιριού. Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Κορομηλά ανέβηκε στη ζυγαριά και από ό,τι φαίνεται από το σχόλιο της δεν είδε το επιθυμητό νούμερο.

Η ίδια μπορεί να μην αποκαλύπτει τα κιλά της, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλουμε να πούμε ότι η Ρούλα Κορομηλά δείχνει για μια ακόμα φορά το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά πάνω στη ζυγαριά της

«Ανέβηκα στη ζυγαριά και έγραψε: Ανέβασε και το άλλο πόδι σιγά, σιγαααα», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά - Ζυγαριά

Η Ρούλα Κορομηλά είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Το λέω για πρώτη φορά! Όταν είχα περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους και όταν δεν ήθελα να κυκλοφορώ γιατί δε με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου, κανένας, δε δεχόμουνα κανέναν στο σπίτι μου να έρθει γιατί ντρεπόμουνα έτσι όπως είχα γίνει.

Θέλω να πω το εξής, επειδή λέμε αλήθειες αυτό το βράδυ και επειδή αγαπώ τον Αντώνη Ρέμο. Χτυπάει η πόρτα και έρχεται ο Θέμης Γεωργαντάς και μου φέρνει τον Αντώνη. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα, μπαίνει ο Αντώνης μέσα για να με δούνε μιας και ήταν οι μόνοι που δέχτηκα στο σπίτι και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μπήκαν μέσα και στεκόμουν και μου λέει ο Αντώνης "Καλησπέρα σας, η Ρούλα που είναι"», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής Σπίτι με το Mega.