Αύριο, Παρασκευή 4 Απριλίου ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου πρόκειται να βρεθούν στα δικαστήρια προκειμένου να διεξαχθεί σε πρώτο βαθμό η δίκη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού που έσκασε σαν «βόμβα» πέρυσι το καλοκαίρι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι δυο τους ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν στα δικαστήρια και τον προηγούμενο μήνα για μια άλλη δίκη που εκκρεμεί ανάμεσά τους, που αφορά τη μήνυση που έκανε η δικηγόρος στον ίδιο και στην πρώτη του σύζυγο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλές, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας της μηνύτριας – δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη μέσα στο δικαστήριο.
Τι θα συμβεί αύριο (04/04) στη δίκη ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εκπομπης Happy Day του ALPHA, η υπόθεση του ξυλοδαρμού έχει μετατραπεί από κακούργηνμα σε πλημμέλημα γι’ αυτό και θα διεξαχθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή, το συγκεκριμένο αδίκημα προβλέπει ποινή φυλάκισης 2 με 3 χρόνια, καθώς και σε αντίστοιχες υποθέσεις ξυλοδαρμού οι κατηγορούμενοι έχουν μπει στη φυλακή για κάποιο διάστημα. Ενώ, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε και επίσημα το διαζύγιο πριν από κάποιες μέρες.
Το χρονικό του ξυλοδαρμού
Ήταν Ιούλιος του 2024 όταν η είδηση ότι ένας γνωστός ποινικολόγος ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται για τον Απόστολο Λύτρα, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της δικηγορίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την προηγούμενη ημέρα, σε βραδινή έξοδο του παντρεμένου τότε ζευγαρίου, οι οποίοι μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, την κόρη τους.

Ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε ένας άγριος καβγάς κατά τον οποίο όπως δήλωσε και το θύμα, ο δικηγόρος έχασε τη ψυχραιμία του και άρχισε να της ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα, στο σύνολο 30, με αποτέλεσμα να υποστεί διάφορα τραύματα στο κεφάλι και στα σημεία που υπέστει τις βίαιες πράξεις.
Διαβάστε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του – «Θα δω πως μπορώ να θεραπευτώ»
Όταν το ζευγάρι γύρισε στο σπίτι του, η Σοφία Πολυζωγοπούλου παραπονέθηκε στον δικηγόρο ότι νιώθει πόνο από τα τραύματά της, καθώς έτρεχε και αίμα από τη μύτη της. Ο Απόστολος Λύτρας τότε τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, ωστόσο προκειμένου να κρύψει τις πράξεις του και να μην μαθευτεί στο ευρύ κοινό το περιστατικό, υποστήριξαν ότι η δικηγόρος έπεσε από τις σκάλες.

Ωστόσο, ο γιατρός που εξέτασε το θύμα του ξυλοδαρμού, κατάλαβε ότι τα τραύματά της δεν δημιουργήθηκαν από πτώση, με την ίδια να του αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε. Η Αστυνομία τότε έφτασε στο Νοσοκομείο και ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο Τμήμα όπου του υποβλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα.


">
">
">
">
">
">
">