Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα, στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» το Σάββατο 7 Μαρτίου, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την επιλογή που κάνει ο ίδιος για τους συνεργάτες του στο «Πρωινό», καθώς ξεκίνησε μία συζήτηση σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα του παρουσιαστή και τις σχετικές διαπραγματεύσεις που έχει σκοπό να κάνει με το κανάλι του ΑΝΤ1, ξεσπώντας σε μία έντονη συζήτηση με την Αλεξάνδρα Τσόλκα.
Τι είπε η Άρια Καλύβα για το «Πρωινό»
«Ένας όρος που θέτει ο Γιώργος έχει να κάνει και με την επιλογή των συνεργατών του. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνος που τους επέλεγε, δεν υπήρχαν “φυτευτοί”. Ήταν όλοι του οι συνεργάτες δικές του επιλογές» σχολίασε η δημοσιογράφος, η οποία έχει υπάρξει για χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και μέλος του πάνελ του «Πρωινού».
Η διαφωνία με την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Σε αυτό το σημείο, η Αλεξάνδρα Τσόλκα της απεύθυνε το εξής ερώτημα, στο οποίο η ίδια απέφυγε να απαντήσει: «Εννοείς ότι φέτος υπάρχουν “φυτευτοί” και δεν είναι όλοι δικές του επιλογές;»
«Έχω να πω ότι φέτος ο Τάσος Τεργιάκης -και γενικά- την “ιδρώνει τη φανέλα”. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σου μεταφέρει τις ειδήσεις, να κάνει πάρα πολύ ωραία βίντεο και το έχω στείλει και στον Γιώργο αυτό» απάντησε η Καλύβα για τον παρουσιαστή με τον οποίο υπήρξε και συνεργάτιδα παλαιότερα.
Η ένταση ανάμεσα στις δύο δημοσιογράφους κορυφώθηκε στην πορεία, όταν η Τσόλκα υποστήριξε ότι ο Λιάγκας μονοπωλεί την συζήτηση της εκπομπής και ότι δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε τους συνεργάτες του. «Έχει σημασία στον Λιάγκα το πάνελ; Τόσα χρόνια που κάνει εκπομπή δεν έχει βγάλει έναν άνθρωπο από δίπλα του με δική του εκπομπή, όπως άλλοι που αναδεικνύουν τους ανθρώπους δίπλα τους. Μετά βίας μιλάνε, διαφωνεί μαζί τους, τους δίνει την άδεια να μιλήσουν μόνο όταν πίνει νερό ή καταπίνει», είπε επισημαίνοντας ότι δεν προσδίδει ένα πνεύμα συνεργασίας η στάση που επιλέγει να έχει ο παρουσιαστής μπροστά στις κάμερες.
«Αυτό εξαρτάται από το άτομο, με συγχωρείς πολύ. Εγώ που ήμουν στην εκπομπή του Γιώργου δεν είχα κανένα πρόβλημα να μιλήσω. Η Ελένη Βουλγαράκη το ίδιο. Και ο Τάσος Τεργιάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα, όταν πρέπει να πασάρει μία είδηση» υποστήριξε η Καλύβα, υπερασπιζόμενη τον Γιώργο Λιάγκα και αφήνοντας αιχμές για κάποιο πρόσωπο από το πάνελ της εκπομπής, χωρίς όμως να κάνει κάποια συγκεκριμένη ονομαστική αναφορά.



">
">
">
">