Η Κατερίνα Δαλάκα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αμερική με τον σύντροφό της, Θέμη Αμβροσιάδη, κάνοντας διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Αφορμή ωστόσο για το ταξίδι αυτό, στάθηκαν και τα γενέθλια της αθλήτριας του στίβου (δείτε τις ευχές που δέχτηκε από τον αγαπημένο της).

Το ζευγάρι περνά στιγμές ευτυχίας, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις που κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα όμορφα μέρη που επισκέπτονται καθημερινά. Ακόμα και ένα απρόοπτο που του έτυχε την ημέρα των γενεθλίων της, δεν τους πτόησε.

Τι συνέβη σε ξενοδοχείο που πήγε η Δαλάκα να γιορτάσει τα γενέθλιά της;

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα με ανάρτηση που έκανε στα social media, πήγε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο με τον αγαπημένο της για να δειπνήσουν και είχαν πάρει μαζί τους μια τούρτα για να την σβήσει όταν έρθει η ώρα. Όταν όμως ζήτησαν από τον σερβιτόρο να τους την πάει, είχαν κόψει ήδη ένα κομμάτι από την τούρτα.

«Χθες είχα τα γενέθλιά μου λοιπόν και πήγαμε σε ένα πάρα πολύ ωραίο ξενοδοχείο να τα κάνω εκεί. Είχαμε πάρει την τούρτα από την προηγούμενη ημέρα σε κλειστό κουτί με τα κεράκια πάνω στην τούρτα κλειστά κολλημένα. Έχετε δει ποτέ ξανά κανέναν να κόβει τούρτα τα κομμάτια προτού σβήσει την τούρτα; Ε, πάνε στο ξενοδοχείο. Δίνουμε την τούρτα να την βάλουν στο ψυγείο και τους λέμε “θα σας πούμε εμείς να μας την φέρετε για να την σβήσω και μετά να την κόψουμε να τη φάμε”. Φωνάζω τον σερβιτόρο να φέρει την τούρτα και πάει και είχε κόψει την τούρτα χωρίς να μου την φέρει να την σβήσω. Ευτυχώς έκανε spreed, παγκόσμιο ρεκόρ πρόλαβε και έκοψε μόνο το ένα κομμάτι και ξεκινάω εγώ τα Κατερινιώτικα Αγγλικά, τα Αγγλικά του δρόμου. Ο τύπος όχι απλά φοβήθηκε. Άρχισε να τρέμει και να λέει “I’m sorry. It’s my fault”. Άρχισα τις τρέλες μου. Έκοψα μόνο ένα κομμάτι. Μου χάλασε την τούρτα. Μετά ερχόταν κάθε 5 λεπτά για να με ρωτάει αν είναι όλα καλά. Πως να είναι όλα καλά αφού μου έκοψες την τούρτα προτού την σβήσω;», αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, παρά το γεγονός αυτό, πέρασε πάρα πολύ όμορφα.

Η ανάρτησή της για τα γενέθλιά της

Λίγες ημέρες πριν, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που ποζάρει στις ξαπλώστρες πισίνας με ένα ροζ μαγιό και μια ροζ τούρτα που της έφερε ο αγαπημένος της, ενώ, γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτός ο χρόνος είναι διαφορετικός, μάλλον είναι οι φοίνικες. Χαρούμενα 33». Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτός ο χρόνος είναι όντως διαφορετικός για εκείνη, καθώς φέτος τα γενέθλιά της την βρίσκουν πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς όπως φαίνεται έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του Θέμη Αμβροσιάδη.

Η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram
@katerina_dalaka / Instagram
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram
@katerina_dalaka / Instagram
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram
@katerina_dalaka / Instagram
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram
@katerina_dalaka / Instagram