Νέα φρέσκα κουλούρια έχουμε για εσάς σήμερα και τα σερβίρουμε αποκλειστικά σε εσάς… Μια βραδινή έξοδος είναι αρκετή για να αλιεύσεις κάποιες σούπερ ειδήσεις… Το youweekly.gr εντόπισε την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να διασκεδάζουν μαζί και για άλλη μια φορά μας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και αναρωτηθήκαμε: “Είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο τελικά;”…
Πάντως την Κυριακή το βράδυ που οι δυο (ex) της Κατερίνας Καινούργιου συνευρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να τραγουδάνε και να χορεύουν σε κοινή παρέα, έδειχναν να περνάνε καλά ο ένας με τον άλλον, ενισχύοντας για τους αυτόπτες μάρτυρες εκείνης της βραδιάς τις φήμες, ότι κάτι παραπάνω μπορεί και να τρέχει μεταξύ τους, αλλά αφού δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από κανέναν από τους δυο, εμείς το χέρι μας στην φωτιά δεν το βάζουμε.
Η παρουσιάστρια του Mega και ο επιχειρηματίας οφείλουμε να πούμε ότι ναι μεν στην αρχή ήταν πολύ διακριτικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις τους, (όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι) αργότερα όμως όταν η βραδιά έφτασε στο ζενίθ του κεφιού και μέσα στο μεζεδοπωλείο “Ψαροπούλα”, στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με γλέντι και χορό, οι δυο τους ήρθαν και πιο κοντά, χόρεψαν, τραγούδησαν και από όσο φάνηκε πέρασαν πολύ καλά μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους.
Παρόλα αυτά απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε ανάρτηση στα δικά τους social από εκείνη την βραδιά, προφανώς για να μην προκαλέσουν πάλι και τους βάλουν στο στόμα τους κάποιοι και αρχίσουν να λένε διάφορα.
Μπάρκα – Τσαγκρίδης: Συνεχίζουν κανονικά τις κοινές τους εμφανίσεις
Δεν χρειάζεται να σας το θυμίσουμε, φαντάζομαι ότι όλοι έχετε στο μυαλό σας το μεγάλο beef Καινούργιου – Μπάρκα και πως έγινε… Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε σε black list την Δανάη Μπάρκα, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε τρυφερά τετ α τετ, με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, που ναι μεν εκείνη την περίοδο ήταν πρώην της αλλά γινόντουσαν και προσπάθειες επανασύνδεσης.
Η παρουσιάστρια του ALPHA θεώρησε πισώπλατο μαχαίρωμα την έξοδο Μπάρκα – Τσαγκρίδη, μια και δεν πίστευε ότι η φίλη της θα έκανε κάτι τέτοιο με τον δικό της αγαπημένο και έκτοτε δεν θέλει ούτε να την ξαναδεί, ούτε να ξανακούσει για αυτήν. Όσο για τους δυο ex (φίλη – σχέση) της Κατερίνας Καινούργιου, προφανώς και δεν χάλασαν την ζαχαρένια τους μετά από όλο αυτό που συνέβη, αντίθετα μάλιστα όπως φάνηκε και στο κυριακάτικο γλέντι συνεχίζουν την ζωή τους κανονικά και με τον νόμο και από όσο δείχνουν είναι σούπερ… Γιατί καθώς λέει και το άσμα “ο έρωτας με έρωτα περνάει”
Θυμάστε τι είχαμε γράψει λίγο καιρό πριν για συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου και για ποιο πρόσωπο έβαλε βέτο ότι δεν το θέλει με τίποτα;… Μπες και διάβασε εδώ!