Το νέο επεισόδιο του podcast, Anestea με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, στο Youtube έχει ως καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μιλάει ανοιχτά για πολύ προσωπικά κεφάλαια της ζωής της. Το μικρό απόσπασμα που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου άναψε… φωτιές, αφού η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες, στις αδικίες αλλά και τη διαδρομή μέχρι τη μητρότητα.
Η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να θυμηθεί την αρχή της πορείας της στο χώρο της μουσικής, τότε που, όπως εξομολογήθηκε, η καταγωγή της την ανάγκαζε να προσπαθεί διπλά. «Επειδή εγώ ήμουν παιδί από την Αλβανία έπρεπε να κάνω λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια. Έχω δουλέψει με ανθρώπους που μου έκλειναν τα φώτα. Δεν έχω κάνει και τις πιο τέλειες συνεργασίες» είπε.
Δείτε επίσης: Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα: Η γνωριμία με τον Μποτία και ο γιος τους – «Ήταν μια επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο»
Η Ελένη Φουρέιρα για την κατάθλιψη και τη μητρότητα
Παραδέχτηκε επίσης έχει περάσει από μια μίνι κατάθλιψη, με μια συγκεκριμένη εμπειρία να της έχει μείνει χαραγμένη: «Σιχαίνομαι να συμβεί κάτι και να μου πεις ψέματα για να με κάνεις να νιώσω καλά. Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη σε εκείνη την εποχή, ναι». Θυμήθηκε μάλιστα μια στιγμή που την τσάκισε: «Έφυγα από εκεί ταραγμένη και πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ήθελα απλά να κοιμηθώ για να γυρίσω σπίτι μου».
Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε επίσης στη μητρότητα, όπου για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως είχε φτάσει ένα βήμα πριν καταφύγει σε παρένθετη μητέρα. «Θα είχα κάνει παιδί ούτως ή άλλως, ακόμα και με παρένθετη. Είχα φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω παιδί με παρένθετη. Ήταν για εμένα πάρα πολύ δύσκολο. Θυμάμαι να κλαίω, είπα “τώρα με δοκιμάζει ο θεός”» είπε συγκινημένη.
Η σημερινή της πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Φεβρουάριο του 2023, φέρνοντας στον κόσμο το παιδί της με τον Αλμπέρτο Μποτία.
">
">
">
">
">
">
">
">