Την άποψή της για όλα όσα συνέβησαν και ακούστηκαν σχετικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το τροχαίο ατύχημα στη Φιλοθέη για το οποίο ευθύνεται ο ίδιος και προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε οχήματα και μάντρες σπιτιών, θέλησε να εκφράσει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται η Ναταλία Γερμανού.
Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος της το περασμένο Σάββατο, με το ατύχημα να έχει προηγηθεί τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, χωρίς ο ίδιος να έχει παρουσιαστεί στην αστυνομία (δείτε εδώ τη συνέντευξή του).
Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τροχαίο
«Τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου πληροφορήθηκα και εγώ όπως και εσείς (οι συνεργάτες μου), το απόγευμα της Κυριακής, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Συνέβησαν πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα. Ακούστηκαν γνώμες, κάποιες σωστές, ψύχραιμες και αντικειμενικές και κάποια πράγματα που κατά την προσωπική μου άποψη ξέφυγαν του δίκαιου.
Είναι ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα αυτοκίνητα και μαντρότοιχο, σίγουρα και ευτυχώς όχι ανθρώπους. Αλλά ζούμε σε μια χώρα του “αν”. “Ναι αλλά αν υπήρχαν θύματα…”. Ναι, αλλά αν το θύμα ήταν ο Μπισμπίκης; Αν είχε σκοτωθεί; Πώς θα το είχαμε χειριστεί; Δεν θα σταθούμε σε αυτό γιατί ευτυχώς ούτε θύματα θρηνήσαμε και ο Βασίλης Μπισμπίκης ως όφειλε, ανέλαβε όλες τις ευθύνες απέναντι και στους ανθρώπους και στη δικαιοσύνη.
Σαφώς υπήρξε ένα τροχαίο, ίσως δεν έπρεπε να φύγει ή έπρεπε να αφήσει ένα σημείωμα. Πολλά θα μπορούσε να κάνει. Τα έκανε έστω και με χρονοκαθυστέρηση. Ήταν λάθος η στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού και έπειτα αναφέρθηκε με έντονο τρόπο για τα όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη, για τον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δανάη Παππά.
«Να ασχοληθούμε με το τροχαίο, με το σημείωμα που δεν άφησε. Δεν αφορά το συμβάν η Δανάη Παππά. Αν η προσπάθειά μας είναι πώς θα χωρίσουμε τον Μπισμπίκη με τη Βανδή, αυτό δεν θα γίνει και προσβάλει και τη Δανάη Παππά», τόνισε η παρουσιάστρια, με τον Άγγελο Βουράκη να χαρακτηρίζει ως απρεπή την δήλωση της Ανθής Βούλγαρη.