Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star, Breakfast@Star και μίλησε για την συμμετοχή του στη ταινία «Υπάρχω» για την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά εξομολογήθηκε και τις δικές του δύσκολες στιγμές που βίωσε με τις «τραυματικές», όπως τις χαρακτήρισε, εμπειρίες του στον χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές εναντίον των ανθρώπων του χώρου τονίζοντας πως ο ίδιος δεν λαμβάνει υπόψην του αρνητικά σχόλια και αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καραμίχος: Αγόρασε σπίτι μέσα σε 2 ώρες – Το ησυχαστήριό του στη Νίσυρο χτισμένο σε παραδοσιακό οικισμό

Ο Γιώργος Καραμίχος για τον ρόλο του στην ταινία του Καζαντζίδη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά σδτα πρώτα συναισθήματα όταν του προτάθηκε ο ρόλος: «Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον γιο του Μάκη Μάτσα, το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν μου έδωσαν τον ρόλο του πατέρα του ήταν ένα “μάγκωμα”. Δεν ήξερα πώς θα πρέπει να τον προσεγγίσω. Ο Χρήστος Μάστορας έχει πετύχει κάτι σπάνιο, να ερμηνεύσει μοναδικά αυτά τα ιστορικά τραγούδια», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος για να συνεχίσει για τις αρνητικές κριτικές:

«Δεν θεωρώ απαραίτητο να είναι κάποιος ηθοποιός για να παίξει. Έχω δει και γνωστούς ηθοποιούς που δεν παίζουν πάρα πολύ καλά. Αν σκεφτόμασταν με βάση τις κριτικές, δεν θα είχαμε το δικαίωμα στην αποτυχία. Εγώ δεν μπαίνω στο τριπάκι της σύγκρισης».

Για τοην συζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις εκπομπές που παρουσιάζουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτόν τον λόγο κόβονται από την τηλεόραση, δήλωσε: «Είμαι πια 50 χρονών και δεν θέλω να κάνω 3-4 πράγματα μαζί… ένα και καλό. Να μοιράζεται η πίτα, να δουλέψουν κι άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι σωστό 10 άνθρωποι να κάνουν 20 δουλειές. […] Είναι βάρβαρο να κόβονται εκπομπές στην ιδιωτική τηλεόραση, επειδή δεν κάνουν νούμερα», τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής του που απείχε από το θέατρο για αρκετά χρόνια, καθώς αποθαρρύνθηκε εξιατίας μίας άσχημης συμπεριφοράς που αντιμετώπισε από συνάδελφό του.

«Μου έχει τύχει να κρατήσω απόσταση από το θέατρο, είχα πολλά χρόνια για να παίξω αλλά και να σκηνοθετήσω, μετά από τραυματική εμπειρία. Ήθελα πολλά μπάνια μετά στα… θεραπευτικά νερά της Βουλιαγμένης για να το ξεπεράσω. Είτε σκηνοθέτης, είτε ηθοποιός οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Η εξουσία είναι πολύ περίεργο… τέρας», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος.