Γιώργος Καραμίχος: Αγόρασε σπίτι μέσα σε 2 ώρες - Το ησυχαστήριό του στη Νίσυρο χτισμένο σε παραδοσιακό οικισμό

«Δεν ήθελα ποτέ να αγοράσω σπίτι σε νησί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
yorgoskaramihos - Instagram
yorgoskaramihos - Instagram

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος την Κυριακή 23/6 στην εκπομπή Γειά Σου με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη. Μια από τις μεγάλες αγάπες του είναι η Νίσυρος για την οποία δεν μιλάει πολύ συχνά.

Αν και ο ηθοποιός δεν έχει καταγωγή από το εν λόγω νησί, πριν από μερικά χρόνια σε επίσκεψη του για επαγγελματικούς λόγους ήταν σαν το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Πολύ γρήγορα μάλιστα, ο Γιώργος Καραμίχος αγόρασε το σπίτι του εκεί.

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με την υποκριτική - Με τι ασχολήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος στην Αμερική

Μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο istagram βλέπουμε φωτογραφίες από το αγαπημένο του σημείο στη Νίσυρο, το χωριό Εμπορειός εκεί όπου αγόρασε ο Καραμίχος το ησυχαστήριό του μέσα σε δύο ώρες.

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλάει για το ησυχαστήριό του στη Νίσυρο

«Στη Νίσυρο είμαι ελεύθερος εκεί. Πάνω στο ηφαίστειο στον κρατήρα είχα έναν σκύλο και θυμάμαι φυσούσε και ήμουν στο χείλος του ηφαιστείου και νόμιζα ότι έτσι θα αισθάνεται ο μικρός Πρίγκιπας στο Ηφαίστειό του. Συνδέθηκα με αυτό το νησί. Με το που πήγα, πήγα στο χωριό, Εμπορειός, τρελάθηκα και είπα ότι αυτό είναι το μέρος.

Ρώτησα, ενώ δεν ήθελα ποτέ να αγοράσω σπίτι σε νησί. Ρώτησαν αν υπάρχει κάτι, μου είπαν κανονικά όχι, αλλά για εμένα κάτι βρέθηκε. Σε δύο ώρες το είχα κλείσει. Ήταν το πρώτο σπίτι που μπήκα και είδα. Πηγαίνω και μέσα στον χρόνο. Προτιμώ να πηγαίνω χειμώνα ή άνοιξη», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια του διαζυγίου του, καθώς υπήρξε μια περίοδο που ο Γιώργος Καραμίχος δεν μπορούσε να δει τα παιδιά του: «Έκανα τη Ρεγγίνα στα 24 μου, είμαι 50 τώρα. Δεν ξέρω πως είναι να μην το έχει. Δεν ξέρω πως είναι το να μην είσαι μπαμπάς. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκα να διακοπεί η κύηση. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση και πήρα την απόφαση “πάμε κι όπου μας βγάλει”. Χωρίσαμε μετά από λίγους μήνες και άλλαξε η ζωή μας.

Πέρασα πράγματα που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Δεν είχα άδεια για χρόνια να μην δω το παιδί μου. Υπάρχει και η νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει για την συνεπιμέλεια. Μπορεί εύκολα ένας γονιός να χειριστεί το παιδί του. Ό,τι και αν είναι ο άλλος γονιός – εκτός αν είναι κακοποιητικός – δεν έχεις το δικαίωμα να το στερείς από το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη να δει τους γονείς του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας.

Ο γιος μου είναι 10 ετών! Ζει στην Ελλάδα και με εμένα και τη μαμά του. Για αυτό γύρισα και εγώ από την Αμερική για να είμαι με το παιδί. Η μαμά του είναι Μεξικάνα. Ήρθε λόγω κορωνοϊού, έγινε το lockdown. Η ίδια μπορούσε να δουλεύει online, ο μικρός πήγε σχολείο εδώ και αρνήθηκε να φύγει. Έγιναν κάποια συμβάντα. Μπήκαν με όπλο στο ιδιωτικό σχολείο της ξαδέρφης του. Κι όταν έμειναν εδώ και πήγε σχολείο μου είπε “νιώθω ήρεμη. Πάει το παιδί σχολείο και δεν φοβάμαι», (δείτε εδώ το βίντεο).