Καμία σχέση με την υποκριτική - Με τι ασχολήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος στην Αμερική

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με την υποκριτική - Με τι ασχολήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος στην Αμερική

Μετά την μεγάλη πρεμιέρα του Γιώργου Καραμίχου στην ΕΡΤ (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια), ο ίδιος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, την Πέμπτη 27/10, και μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, για μερικά χρόνια βρέθηκε στην Αμερική, από όπου ξεκίνησε ξανά τη ζωή του, όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα και χρειάστηκε να δοκιμαστεί σε πολλά πράγματα.

Τα επαγγέλματα που δοκίμασε ο Γιώργος Καραμίχος στην Αμερική

«Όταν πήγα στην Αμερική και πήρα την απόφαση να τα τινάξω όλα στον αέρα, να αφήσω προτάσεις που είχα εδώ εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν, άρχισα να δουλεύω σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δούλευα πορτιέρης σε κλαμπ, έκανα θεραπείες διάφορες, μασάζ και οδηγός μιας κοπέλας με προβλήματα υγείας. Ήμουν 39-40 ετών, δούλευα για 10 δολάρια την ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Που ζει σήμερα η κόρη του ηθοποιού

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο (δείτε φωτογραφία του) και μία κόρη από προηγούμενες σχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παντρευτεί. Η μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα μεγάλωσε, έγινε 24 χρονών και πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, όπου την επισκέφτηκε ο πατέρας της , για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει αναλυτικά για τους χωρισμούς του, αλλά και για την έλευση της κόρης του που τον ωρίμασε και τον έκανε να σταθεί ως σωστός πατέρας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας της η κόρη του Ρεγγίνα που πλέον είναι 24 χρονών, ζει στην Ολλανδία και κάνει το μεταπτυχιακό της. Μάλιστα πριν από κάποιους μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου οι δυο τους φαίνεται να έχουν ταξιδέψει στη Δανία. Οι χρήστες πάντως δε σταμάτησαν να γράφουν για τη μεταξύ τους ομοιότητα.