Πες τη λέξη: «Καλώς ήρθατε στο νέο συγκλονιστικό παιχνίδι» - Η λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Καραμίχου στην ΕΡΤ

Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πες τη λέξη: «Καλώς ήρθατε στο νέο συγκλονιστικό παιχνίδι» - Η λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Καραμίχου στην ΕΡΤ

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Γιώργος Καραμίχος θα παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ "Πες τη λέξη". Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε από το τρέιλερ και το Σάββατο 22/10 πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα του σόου.

Ο ηθοποιός, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές του, υποδέχθηκε στο πλατό τους πρώτους παίκτες και ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καραμίχου στην πρεμιέρα του "Πες της λέξη"

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο νέο συγκλονιστικό παιχνίδι γνώσεων και ταχύτητας Πες τη λέξη, το παιχνίδι που θα σας κρατήσει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Εδώ θα μάθουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε, θα ξεκινήσουμε το ελληνικό αλφάβητο και όχι μόνο… Θα γνωρίσουμε νέο κόσμο και με τη βοήθεια των ομάδων μας θα δημιουργήσουμε μαζί και μέσα από το σπίτι τη μεγαλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Η κόρη του έγινε ολόκληρη γυναίκα και ταξίδεψαν μαζί σε όλη την Ευρώπη

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο (δείτε φωτογραφία του) και μία κόρη από προηγούμενες σχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παντρευτεί. Η μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα μεγάλωσε, έγινε 24 χρονών και πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, όπου την επισκέφτηκε ο πατέρας της , για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει αναλυτικά για τους χωρισμούς του, αλλά και για την έλευση της κόρης του που τον ωρίμασε και τον έκανε να σταθεί ως σωστός πατέρας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας της η κόρη του Ρεγγίνα που πλέον είναι 24 χρονών, ζει στην Ολλανδία και κάνει το μεταπτυχιακό της. Μάλιστα πριν από κάποιους μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου οι δυο τους φαίνεται να έχουν ταξιδέψει στη Δανία. Οι χρήστες πάντως δε σταμάτησαν να γράφουν για τη μεταξύ τους ομοιότητα.