Παρασκευή 28 Νοεμβρίου σήμερα και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, όπως κάθε ημέρα, αλλά αυτή τη φορά με μία καθυστέρηση και δεν δίστασε να κάνει το σχόλιό του, κοιτάζοντας το ρολόι του.

Την περασμένη σεζόν, για όσους δεν γνωρίζουν, η εκπομπή ξεκινούσε αρκετά μετά τις εννιά, αλλά μετά τις αλλαγές στο Καλημέρα Ελλάδα, αποφασίστηκε πως αυτή τη χρονιά θα ξεκινάει νωρίτερα, στις 09:00 ακριβώς. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, βγαίνουν στον «αέρα» λίγα λεπτά αργότερα και έτσι ο παρουσιαστής θέλησε να πετάξει το “καρφί” του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Φεύγει από τον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ!

Η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα για την ώρα έναρξης του Πρωινού

«Καλή σας ημέρα! Τι ώρα είναι; 9 και 8;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και σημείωσε ακόμη, γελώντας: «Εντάξει… Σιγά σιγά θα πάμε και στην κανονική μας ώρα που είναι 10. Νομίζω είναι η σωστή ώρα».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!