Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του GNTM στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης), αποφάσισε να κάνει ένα μακρινό ταξίδι σε έναν μοναδικό προορισμό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Βρέθηκε στην Κίνα, στο Πεκίνο συγκεκριμένα, και περπάτησε πάνω στο Σινικό Τείχος, εντυπωσιάστηκε από τα κτίρια που έβλεπε τριγύρω της και το χαμόγελο δεν έσβησε από το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Πεκίνο

Οι ακόλουθοί της, φυσικά, ξετρελάθηκαν και ταξίδεψαν μαζί της με τις εικόνες που δημοσίευσε στο προφίλ της και την γέμισαν με like και σχόλια, όπως σε κάθε ανάρτησή της άλλωστε, καθώς το περιεχόμενό της είναι πάντα αισθητικά όμορφο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Σινικό Τείχος
Instagram / @ilianapapageorgiou
Κτίριο στο Πεκίνο
Instagram / @ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Σινικό Τείχος
Instagram / @ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους δρόμους της Κίνας
Instagram / @ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Πεκίνο
Instagram / @ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους δρόμους της Κίνας
Instagram / @ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Σινικό Τείχος
Instagram / @ilianapapageorgiou
Κτίριο στο Πεκίνο
Instagram / @ilianapapageorgiou

Δείτε εδώ ακόμη περισσότερα από τα «κλικ» που δημοσίευσε:

Το ταξίδι που έκανε λίγες εβδομάδες πριν στη Νέα Υόρκη με τη Νέα της μάνατζερ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αξίζει να σημειωθεί πως μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο διακοπές στα ελληνικά νησιά, βουτιές στις παραλίες και ατελείωτες βόλτες, αποφάσισε να κάνει ένα μακρινό ταξίδι, φτάνοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη, για επαγγελματικούς λόγους, ξεκλέβοντας χρόνο και για διασκέδαση, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του GNTM μάλιστα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από όσα έκανε εκεί, από τους δρόμους με τους ουρανοξύστες που χάζευε, τις γεύσεις που δοκίμασε, αλλά και τα πρόσωπα που συνάντησε. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι και η νέα της μάνατζερ μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου, την Λυδία Φωτιάδου.

Φωτογραφήθηκε μαζί της, μπροστά από τη βιτρίνα ενός καταστήματος και ανέβασε την φωτογραφία στο προφίλ της, μαζί με τις υπόλοιπες. Οι δυο τους έκαναν μία πολύ κομψή εμφάνιση, σε φθινοπωρινή διάθεση.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Γιάννης Καραβασάνης: Χέρι – χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η νέα της μάνατζερ
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ένας σκύλος
Δρόμος στη Νέα Υόρκη
Το smoothie της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη
Δρόμος στη Νέα Υόρκη το βράδυ
Η Νέα Υόρκη
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!