Η Κόνι Μεταξά διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού παίρνει διαζύγιο από την επί σειρά χρόνων σύζυγό της Μάριο Καπότση. Πρώτο το youweekly.gr σάς αποκάλυψε πως το ζευγάρι περνάει κρίση στον γάμο και και πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τις μεταξύ τους σχέσεις να μην είναι καλές.
Το πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει να μην απαντήσει δημόσια στις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφρούν τους τελευταίους μήνες, όμως η ρήξη μεταξύ τους είναι φανερή και αμετάκλητη. Το πρώην ανδρόγυνο δεν κατάφερε να τα βρει, παρά το χρονικό διάστημα που πέρασαν χωριστά, μετά την απόφαση του Μάριου Καπότση να φύγει από την κοινή τους στέγη και να μετακομίσει σε άλλο σπίτι – δείτε εδώ ποια ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Έτσι, επισκέφτηκαν τον δικηγόρο για το διαζύγιο – δείτε εδώ τι συμβαίνει.
Η απάντηση της Κόνι Μεταξά για τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της
Δείτε επίσης: Κόνι Μεταξά: Η δύσκολη ζωή μετά τον χωρισμό – Η μοναξιά και η απομόνωση
Σήμερα το βράδυ, η τραγουδίστρια έκανε ένα Q&A στο Instagram από το οποίο φυσικά δεν έλλειψαν οι ερωτήσεις για τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου. Η ίδια δέχτηκε πολλές ερωτήσεις σχετικά σε όλες όμως απάντησε διπλωματικά, καθώς δεν αποκάλυψε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Καπότση, αλλά επιβεβαιώσε ότι παίρνουν διαζύγιο απαντώντας πως είναι «Χάλια», αλλά και πως νιώθει «Απαίσια» με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.
Σε άλλη ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τη διάσταση που έχει πάρει το διαζύγιό της στα μίντια εκέινη απάντησε χαρακτηριστικά: «Την αντιμετωπίζω με το να μη σηκώνω τα τηλέφωνα, να κάνω πράγματα όλη μέρα, να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη. Μιλάω με τη μαμά μου. Τι να σου πω; Ξέρω κι εγώ;».
Αν και είναι στην δική της διακριτική ευχέρεια το πότε θα μιλήσει για το διαζύγιό της, οι διαδικτυακοί της φίλοι φαίνεται πως ανησυχούν για εκείνη με πολλούς να σχολιάζουν πως φαίνεται λυπημένη. Σε άλλο βίντεο πάντως, μοιράστηκε πως πηγαίνει στο γυμναστήριο πολύ συχνά και τουλάχιστον «νιώθει πάρα πολύ πιο ωραία με το σώμα της, αφού πρώτα ένιωσε πολύ σκ@τά», όπως η ίδια ανέφερε.
Η τελευταία κοινή ανάρτηση με τον Μάριο Καπότση και η εξομολόγηση του έρωτά της για εκείνον
Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση πάει πίσω στον Ιούλιο 2023. Σε αυτή είχε μοιραστεί φωτογραφίες τους από τις διακοπές του και είχε εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτά της γι’ αυτόν.
«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα.
Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω, αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κανεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα.
Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισω τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ! Σ αγαπώ για παντα 9/7», είχε γράψει.