Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει τρελή αδυναμία στις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με την Βασιλική Μιλλούση, την Σοφία και την Ελένη, και θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Πολλές φορές, λοιπόν, τις παίρνει μαζί του και στις προπονήσεις του.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την προπόνηση που έκανε έχοντας στο πλευρό του τη μικρή Σοφία, η οποία προσπαθούσε να κάνει ό,τι ακριβώς έκανε και ο ίδιος.

Το βίντεο του Λευτέρη Πετρούνια από την προπόνηση με την κόρη του

«Me and my monkey !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης και οι διαδικτυακοί του φίλοι «έλιωσαν». Φαίνεται, πάντως, η πως η 6χρονη έχει πάρει το «μικρόβιο» του πατέρα της και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του στον χώρο του αθλητισμού.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τον Λευτέρη Πετρούνια: Η στιγμή που του κάνουν έκπληξη με τούρτα (Βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μήνα πριν η μικρή Σοφία είχε τα γενέθλιά της και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, οι δύο γονείς, όπως κάθε χρόνο, φρόντισαν να κάνουν αυτή την ημέρα όσο πιο ξεχωριστή γίνεται, διοργανώνοντας ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για την μικρή τους πριγκίπισσα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Σοφίας στις οποίες φαίνεται να αγκαλιάζει και τις δύο κόρες του, ενώ, μαζί τους είναι και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση. Η οικογένεια φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με τον Ολυμπιονίκη να γράφει στη λεζάντα: «Να είσαι πάντα χαμογελαστή όπως και σήμερα αστερίνα μας ❤️❤️🥰 Σ’αγαπώ μέχρι τον ουρανό ❤️».

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Συγκινημένος με τις επιτυχίες των παιδιών του (Βίντεο)

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!