Σήμερα, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η ταφή της Μαρίσσας Λαιμού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει τη νεαρή κοπέλα που έχασε άδικα τη ζωή της και να στηρίξει την οικογένειά της που είναι συντετριμμένη όλο αυτό το διάστημα και αναζητά απαντήσεις για τον θάνατό της – δείτε εδώ φωτογραφίες.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και ο πατέρας, όπως και ο αδερφός της, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, με δυσκολία εκφώνησαν τους επικήδειους λόγους τους. Ο αδερφός της Μαρίσσας Λαιμού, μάλιστα, όση ώρα μιλούσε δεν είχε σταματήσει να δακρύζει.

Οι επικήδειοι λόγοι του πατέρα και του αδερφού της Μαρίσσας Λαιμού

«Σήμερα στεκόμαστε εδώ με την πιο βαριά καρδιά που μπορεί να έχει ένας γονιός. Δεν προετοιμάζεται κανείς να αποχαιρετήσει το παιδί του, γιατί το παιδί είναι το αύριο, είναι η συνέχεια. Από μικρό κοριτσάκι είχε ένα πάθος, το θέατρο. Ήταν ο κόσμος της, η χαρά της, η ίδια της η ζωή», αναφώνησε μεταξύ άλλων ο πατέρας της.

Ενώ ο αδερφός της, είπε κλαίγοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε τη ζωή της αγαπημένης μου αδερφής Μαρίσσας. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν τον αβάσταχτο αυτό πόνο. Είναι μία πληγή που ποτέ δεν θα επουλωθεί, πραγματικά. Η Μαρίσσα είχε την πιο αγνή καρδιά και ψυχή. Ήταν ο πιο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Μαρίσσα αγαπούσε όλους γύρω της και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο όπου μπορούσε» – δείτε εδώ πλάνα και από την τελετή που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στο Λονδίνο.

Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου της

Την επίσημη αιτία θανάτου μετά τη νεκροτομή της σορού της Μαρίσσας Λαιμού αποκαλύπτει η Daily Mail μεταφέροντας ότι η 30χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από σήψη μετά από τσίμπημα εντόμου.

«Η προσωρινή διάγνωση είναι σήψη που προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου, με υποκείμενη ευπάθεια λόγω των επιπτώσεων της χημειοθεραπείας και της HLH» είναι σύμφωνα με την Daily Mail το συμπέρασμα του ιατροδικαστή – η Μαρίσσα Λαιμού είχε περάσει περιπέτεια με καρκίνο του μαστού ενώ το 2023 είχε διαγνωστεί με μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται αιμοφαγοκυτταρική λεμφοϊστιοκυττάρωση (HLH).

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρισσα Λαιμού βρέθηκε νεκρή από την οικονόμο της στο Λονδίνο στις 11 Σεπτεμβρίου.

οικογένεια λαιμού
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!