Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής σήμερα, Σάββατο 14 Ιουνίου, κλείνουν 1 χρόνο από τότε που αντάλλαξαν αιώνιους όρκους αγάπης, και με αφορμή τη σημαντική ημέρα, μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο από τη γλυκιά αφιέρωση της μητέρας του πρώτου στο γάμο τους.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι δυο ηθοποιοί είναι επίσης γονείς ενός αγοριού, του Νικηφόρου, ενώ το 2021 είχαν υπογράψει αρχικά σύμφωνο συμβίωσης. Ωστόσο, όταν έγιναν αποδεκτοί οι γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών στην Ελλάδα, οι δυο τους έσπευσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο σαν σήμερα τέτοια εποχή, ενώ κουμπάρος τους είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης – δείτε εδώ φωτογραφία από τη γαμήλια τούρτα.
Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής γιορτάζουν 1 χρόνο έγγαμου βίου
«Πρώτη επέτειος γάμου, και ένα τραγούδι από τη μαμά μου, πέρυσι τέτοια μέρα. Γιατί η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα. Τι όμορφα που ήταν, και είναι!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Οικονόμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ ταυτόχρονα, δημοσίευσε ένα βίντεο της μητέρας του όπου τραγουδά. Δείτε το εδώ:
Η αποκάλυψη του Μιχάλη Οικονόμου για τον γιο του
«Το μεγαλώνω, είμαι ο μπαμπάς του, αλλά νομικά δεν είμαι τίποτα απέναντι στο παιδί», έλεγε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονόμου σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, για να συμπληρώσει: «Μόνο ο Γιώργος έχει την επιμέλεια του παιδιού, αυτός είναι ο κατά νόμον γονιός του και πατέρας».


Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις που του κάνει ο γιος του, Νικηφόρος, και τις αντιδράσεις στον δρόμο ο Μιχάλης Οικονόμου συμπλήρωνε πως: «Ό,τι ρωτάει το απαντάμε, δεν του κρύβουμε τίποτα. Για εμάς δε δημιουργεί άγχος γιατί είναι η καθημερινότητά μας. Του απαντάμε απλά,με αγάπη και στο μέτρο που μπορεί να κατανοήσειτο παιδί για ποιον λόγο δε μεγαλώνει με μαμά και για ποιον λόγο μεγαλώνει με εμάς. Πάμε στις κούνιες και καμιά φορά κάποια κυρία μπορεί να τον ρωτήσει “πού είναι η μαμά σου” επειδή δε μας έχει δει, και απαντάει ότι “Έχω δύο μπαμπάδες, δεν έχω μαμά”. Το παιδί είναι πιο συνειδητοποιημένο απέναντι στην κοινωνία».