Η Μιμή Ντενίση, σήμερα, Κυριακή 30 Μαρτίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα του MEGA και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για ένα θέμα της πολύ προσωπικό και κοντά σε εκείνη, για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.
Τι αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση για τον θάνατο του πατέρα της
Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, «έφυγε» 5 το πρωί, και στις έξι το απόγευμα είχα απογευματινή παράσταση. Έπαιξα, τώρα… πως έπαιξα; Ο Θεός και η ψυχή μου, ούτε ξέρω τι έλεγα. Δεν έπαιξα μόνο μια ημέρα που ήταν η κηδεία. Είναι δύσκολο αυτό και σιγά σιγά με τα χρόνια αλλάζει και για τους ηθοποιούς. Και πρέπει να αλλάξει.
Δεν εννοώ σε μια περίπτωση σαν και μένα, όταν είχα το κάταγμα, που δεν θα άφηνα άνεργους ανθρώπους με τίποτα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Αλλά πιστεύω όμως πως όταν έχεις μια μεγάλη απώλεια, έχει «φύγει» ο πατέρας ή μητέρα σου, ναι πρέπει και ο ηθοποιός να μην παίζει. Δεν είναι ανθρώπινο, είναι πολύ φθοροποιό.
Διαβάστε επίσης: Μίμη Ντενίση: Η επική γκάφα στην Πρωτοχρονιάτικη συνέντευξη και τα δάκρυα στο πλατό της ΕΡΤ
Όπως και όταν είναι πολύ άρρωστος. Με μένα τότε δεν γινόταν γιατί ήμουν εκτός έδρας, δεν γινόταν, αλλά ας πούμε θυμάμαι με τον πολύ αγαπημένο μου και τρομερό επαγγελματία Κώστα Βουτσά που ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και ήταν πολύ άρρωστος. Είχε γρίπη, δεν θυμάμαι τι είχε, αλλά είχε και άσθμα και ήταν με το οξυγόνο. Και του έλεγα: «mην έρθεις, θα τον κόψω τον ρόλο» και εκείνος ήρθε με τον πυρετό και με το πρόβλημα του».
Η στιγμή που έσπασε το πόδι της και συνέχισε να παίζει κανονικά στο θέατρο
«Το θέατρο είναι το πολύ δύσκολο. Το θέατρο, θες δεν θες, όσα χρόνια και να παίζεις και όσο άνετος να νομίζεις ότι είσαι, προκαλεί πάρα πολύ στρες στον ηθοποιό. Η επιτυχία προκαλεί περισσότερο στρες από την αποτυχία. Πέρυσι τι έπαθα; Πέρυσι που παίζαμε στο Μέγαρο, πραγματικά ήταν όχι θρίαμβος, ήρθε όλη η Μακεδονία, όλη. Το Μέγαρο όπως ξέρεις δεν γεμίζει τρεις μήνες. Και οι τοπ τραγουδιστές θα πάνε 3 ημέρες; 2; Εγώ έπαιζα τρεις μήνες. Έρχεται ένα γκρουπ γύρω στα 40 άτομα που με αγαπούν πολύ και πέφτουν πάνω μου και με ρίχνουν.
Ευτυχώς δεν πέφτω πίσω, όπως ήταν ένα σκαλί μαρμάρινο, κάθομαι με δύναμη και παθαίνω κάταγμα στο ιερό οστού. Τρίτη ημέρα που έπαιζα. Πάω κάνω μαγνητική, μου λέει τρεις εβδομάδες στο κρεβάτι, του λέω τρεις ώρες εννοείς. Δεν μπορώ, δεν θα τους αφήσω άνεργους τους ανθρώπους. Έπαιζα τρεις μήνες κανονικά, πραγματικά ήταν χάλια δεν είδα άλλο από το κρεβάτι και το θέατρο. Έπαιρνα τρία χάπια πριν τη παράσταση και μετά ήταν κουτσή. Δεν το κατάλαβε κανείς ούτε τους το είπα».
">
">
">
">
">
">
">