Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τον ακρωτηριασμό του από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του σε γλέντι όπου έπαιζε κλαρίνο το περασμένο Πάσχα, κινήθηκε νομικά εναντίον του κολλητού του φίλου, υποστηρίζοντας πως εκείνος του έδωσε την κροτίδα, χωρίς εκείνος να έχει ιδέα τι ήταν.

Δημοσίευσε, μάλιστα, και βίντεο όπου τον κατηγορούσε πως μετά από όλα αυτά εκείνος έβγαινε και διασκέδαζε και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει πώς ήταν και να του ζητήσει συγγνώμη, με την υπόθεση έκτοτε να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Η μήνυση κατά του Άρη Μουγκοπέτρου από τον πρώην φίλο του

Το πρωί της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, μία νέα εξέλιξη σχετικά με την διαμάχη των δύο ανδρών ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο πρώην φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Αφορμή δόθηκε από μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άρης Μουγκοπέτρος και έκανε ένα υποτιμητικό σχόλιο για εκείνον. Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, ο Ανδρέας Βαγγόπουλος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πρώην φίλου του καλλιτέχνη βγήκε στον αέρα και έκανε δηλώσεις.

Δείτε επίσης: «Χείμαρρος» ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Είσαι μπετόβλακας! Μου δείχνετε πόσο πολύ με φθονούσατε»

Μεταξύ άλλων, επέμεινε στο γεγονός πως τα πράγματα δεν έχουν συμβεί όπως τα παρουσιάζει ο Άρης Μουγκοπέτρος, σημειώνοντας: «Ο κύριος Μουγκοπέτρος άναψε την κροτίδα. Ο εντολέας μου δεν έχει κληθεί από την δικαιοσύνη μέχρι και σήμερα».

Οι τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει ο Άρης Μουγκοπέτρος για εκείνον

Τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό ακρωτηριασμό του, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος εξέφρασε εκ νέου την οργή του για τον φίλο που του προκάλεσε το ατύχημα.

Δείτε επίσης: Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα δούμε με τεχνητά δάχτυλα πόσο κοντά μπορεί να έρθει το ρομποτικό μηχάνημα στο χέρι που είχα πριν»

Με αφορμή φωτογραφία που του στάλθηκε από πανηγύρι, ο Άρης έγραψε σε στόρι: «Ο «κύριος» που ήταν «φίλος» μου αδελφικός και μου έδωσε την κροτίδα έχει το θράσος να πηγαίνει σε πανηγύρι και να γλεντάει σαν να μην τρέχει τίποτα. Και οι υπόλοιποι δίπλα του θα ρωτήσω πώς αισθάνονταν που κάθονταν με αυτόν που πήγε να με σκοτώσει».

Ο Άρης Μουγκοπέτρος για τον φίλο του

Σε δεύτερο στόρι πρόσθεσε με καυστικό ύφος: «Συγχαρητήρια αστυνομία, συγχαρητήρια κοινωνία! Συγχαρητήρια φίλοι μου! Συγχαρητήρια ελληνική δικαιοσύνη! Ιδού ο μ@λ@κ@ς! Ιδού και οι μ@λ@κες».

Ο Άρης Μουγκοπέτρος για τον φίλο του
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!