Η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη «έβγαλαν έξω» την Ναταλία Αργυράκη στο πάρκο και την ρώτησαν για την φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και την προσωπική της ζωή σε συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα το πρωί 31/10.

Η 39χρονη δημοσιογράφος ήταν χαλαρή και άνετη και απάντησε σε όλα όσα την ρώτησαν και με το παραπάνω, ενώ φαινόνταν να βρίσκεται σε εξομολογητική διάθεση.

Τι είπε η Ναταλία Αργυράκη για την προσωπική της ζωή

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε πως νιώθει για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που προβάλλεται για πέμπτη χρονιά αλλά και πως νιώθει για την ίδια την παρουσιάστρια.

Να θυμήσουμε εδώ πως σε συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@star, είχε εξομολογηθεί πως ήθελε να αποχωρήσει από την εκπομπή επειδή δεν της άρεσαν κάποια πράγματα στην τηλεόραση.

«Μου φαίνεται απίστευτο γιατί είναι η πέμπτη μου χρονιά στην τηλεόραση. Για τα παιδιά που έφυγαν αισθάνθηκα αμήχανα αλλά θετικά γιατί ήταν κάτι που επιθυμούσαν.

Πότε δεν επεδίωξα να κάνουμε παρέα ή να είμαστε φίλες με τη Ναταλία και όμως δέσαμε», δήλωσε στην Όλγα Λαφαζάνη.

Αναφέρθηκε ακόμη στην προσωπική της ζωή με αφορμή τη συνέντευξή της στο podcast «Γυναίκα μόνη Ψάχνει».

«Καμία φορά με λένε γεροντοκόρη γιατί είμαι η “δεσποινίς ετών 39” ηλικιακά και είμαι single. Στους γονείς μου στο Λουτράκι, που είναι επαρχία, τους συναντάνε κοινοί γνωστοί και θέλουν να μάθουν δύο πράγματα για εμένα: αν παντρεύομαι και πόσα λεφτά παίρνω στην τηλεόραση», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

«Εγώ κάνω και μόνη μου φλερτ. Δεν περιμένω να έρθουν οι άλλοι. Πηγαίνω. Συνήθως τρώω χυλόπιτα», δήλωσε στη συνέχεια.

Τι της συνέβη όταν ήταν μωρό

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την μέρα που γεννήθηκε στην κάμερα της εκπομπής.

«Έχω μία δίδυμη αδερφή και μία μικρότερη. Γεννήθηκε τρία λεπτά νωρίτερα από εμένα. Γεννηθήκαμε πρόωρα κι εγώ έμεινα στη θερμοκοιτίδα 40 ημέρες. Ήταν αγώνας για τη μαμά. Κινδύνεψε εκείνη για εμάς κι έμεινε πολύ καιρό στο νοσοκομείο για να αναπτυχθούμε και να είμαστε υγιή μωράκια. Εγώ γεννήθηκα 1.450. Ήμουν η πιο ζωηρή κι ό,τι ατύχημα υπάρχει στο σπίτι, το έχω πάθει εγώ», είπε η Ναταλία Αργυράκη.