Ναταλία Αργυράκη: «Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι θα ‘θελα να αποχωρήσω...» - Όσα αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού και την τηλεόραση

«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ποιοτικός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ναταλία Αργυράκη: «Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι θα ‘θελα να αποχωρήσω...» - Όσα αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού και την τηλεόραση

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 26/1, η Ναταλία Αργυράκη η οποία μίλησε για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού αλλά και για το σύστημα της τηλεόρασης (δείτε εδώ την εκπληξη στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται).

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ναταλία Αργυράκη

«Η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να κάνω τηλεόραση χωρίς να περάσω δοκιμαστικό. Σαν να με επέβαλε με έναν τρόπο.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό να είσαι ποιοτικός, ειδικά στην τηλεόραση. "Κίτρινος" γίνεσαι όταν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, όταν λογομαχούμε στον αέρα ή σε βάζω να απαντήσεις σε κάποιον που έχει πει κάτι για σένα. Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στην τηλεόραση», σημειώνει η δημοσιογράφος του Alpha.

Με ενοχλεί ότι έχουμε ξεχάσει ότι κάνουμε τηλεόραση για έναν σκοπό ο οποίος είναι να ψυχαγωγήσουμε ή να ενημερώσουμε τον κόσμο. Δεν ενδιαφέρουν καθόλου οι μεταξύ μας σχέσεις ή η γνώμη μας για τα πάντα. Έχουμε γίνει ένα μεγάλο πάνελ παρέα με τον κόσμο και σχολιάζουμε τα πάντα, το χειρότερο καφενείο.

Ο Κώστας Τσουρος είναι τόσο χαρούμενος, δουλεύει τόσο πολύ και το υποστηρίζει. Εγώ χάρηκα πολύ για αυτό του το βήμα. Μακάρι οι άνθρωποι να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μας εκπομπή η έννοια του ανταγωνισμού μπήκε επί της ουσίας φέτος, που ο Κώστας μπήκε απέναντί μας. Μέχρι τότε δεν την είχαμε αισθανθεί τόσο.

Κακή χρονιά η φετινή για την τηλεόραση, άσχημη χρονιά. Δεν είναι η τηλεόραση που θα ήθελες να βλέπεις, που νιώθεις περήφανος που είσαι κομμάτι της. Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι θα ‘θελα να αποχωρήσω, να μην είμαι κομμάτι αυτού του συστήματος», παραδέχεται κλείνοντας η Ναταλία Αργυράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: