Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το τραγούδι της Ζήνας Κουτσελίνη, «Ψαράκι».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

«Πάντα στηρίζω την ομάδα. Είμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν, κάνουμε όπως πάντα τη δουλειά μας και όλα καλά», ανέφερε αρχικά για τη σεζόν, ενώ συμπλήρωσε «Δεν θα έκανα κάτι ψυχαγωγικό, ούτε στο J2US».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Πέτρο Κουσουλό για το τραγούδι της Ζήνας Κουτσελίνη, σχολίασε: «Το ψαράκι τραγουδάει; Το λέει καλά; Συγχαρητήρια».

Αυτό είναι το τραγούδι της Κουτσελίνη

«Εννοείται θα μιλήσουμε με αγάπη. Τι άλλο; Με αγάπη, με καλά αισθήματα! Είμαστε σε ένα χώρο και νομίζω ότι η τηλεόραση χωράει τα πάντα και τους πάντες. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Η Ζήνα Κουτσελίνη από ό,τι έμαθα επέκτεινε και τη διάρκεια της εκπομπής, δηλαδή, θα τελειώνει λίγη ώρα αργότερα… Μετά χαράς, αυτό είναι κάτι που εμένα με ευχαριστεί. Μου αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός. Αυτό που δεν μπορώ και δεν θα δεχτώ ποτέ, είναι τα χτυπήματα πίσω από την πλάτη και κάτω από τη μέση», έχει πει ο Πέτρος Κουσουλός σε παλαιότερη συνέντευξή του για την παρουσιάστρια.