Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο Youtube, «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για δύο σημαντικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν με δυο πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Συγκεκριμένα, απάντησε στις αναζητήσεις που υπάρχουν στην Google «Σμαράγδα Καρύδη Μαρκουλάκης» και «Σμαράγδα Καρύδη Σταύρος Ξαρχάκος».

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για την προσωπική της ζωή

«Ο Μαρκουλάκης είναι αδελφικός μου φίλος κι όταν ήμασταν στη Δραματική Σχολή συμμαθητές ήμασταν σε σχέση. Ο κόσμος το ψάχνει τώρα αυτό, γιατί υπάρχει στο παρελθόν μου και ο Κωνσταντίνος. Έχουμε κάνει μαζί δουλειές και αγαπιόμαστε τρομερά», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη.

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγηση για τον Θοδωρή Αθερίδη – «Πιθανόν να βοηθάει ότι δεν κάναμε παιδί»

«Δεν είμαστε κολλητοί, όσοι έχουν υπάρξει μαζί μου ζευγάρι. Με τον Κωνσταντίνο ταιριάξαμε σαν άνθρωποι, ήμασταν φίλοι από πριν, γίναμε ζευγάρι στη σχολή γιατί σε εκείνες τις ηλικίες μπερδεύονται και τα όρια. Ξεκινήσαμε ως φίλοι, αλλά ήμασταν μαζί περίπου τρία χρόνια με κάποια on – off. Μετά μείναμε πολύ φίλοι κι έχουμε κάνει διάφορες δουλειές μαζί κατά καιρούς. Ο Κωνσταντίνος είναι αξιαγάπητος, δε βγάζει ανταγωνισμό. Όπως και με τις σχέσεις του Κωνσταντίνου κάναμε παρέα και διακοπές μαζί», συμπλήρωσε η επιτυχημένη ηθοποιός.

Καρύδη Ξαρχάκος

Για τη σχέση της με τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, με τον οποίο υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι για 8 χρόνια, αποκάλυψε: «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου, after Μαρκουλάκης». Μέχρι και σήμερα, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

καρύδη ξαρχάκος
02-01-2014 Ακτή Πειραιώς.Σταύρος Ξαρχάκος-Σμαράγδα Καρύδη

Να σημειώσουμε πως ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει παντρευτεί τρεις φορές: την πρώτη με τη ζωγράφο Μαργαρίτα Μπακοπούλου ενώ το 1970 από την εκτός γάμου σχέση του απέκτησε το πρώτο του παιδί όπου και αναγνώρισε. Ο δεύτερος γάμος του έγινε το 2005 με κυρία αγνώστων στοιχείων και από το 2015 είναι νυμφευμένος με την τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα. Την 1η Νοεμβρίου 2016 έγινε ξανά πατέρας καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.