Σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πλατό της εκπομπής του Happy Day του ALPHA TV σχολίασαν την συγκλονιστική συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο BeWell podcast, που παρουσιάζει η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε με σπαρακτικά λόγια για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένειά του και τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χρήστης ουσιών – δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του.
Πώς σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη
Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε σχετικά με την εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη: «Τι να πεις; Να τον κανεις μια αγκαλιά; Να είχανε οι άλλοι, άλλη αντιμετώπιση και να τον κάνουν μια αγκαλιά; Όταν φτάνει ένα παιδί να πει το αυτονόητο (σ.σ, να ζητήσει από τη μητέρα του να χωρίσει τον πατέρα του), σημαίνει ότι φτάνει σε ένα σημείο που ζητά το αυτονόητο».
Τότε, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Όταν δεν ζεις σε τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να κρίνεις. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω την μάνα, αλλά ήταν σε άλλες εποχές και καταστάσεις». «Πάλι καλά ο Γιώργος φαίνεται ένας άνθρωπος που έχει ψυχική υγεία και είναι καλά γιατί με τα όσα είπε θα μπορούσε να ήθελε ψυχική βοήθεια. Αλήθεια το μόνο που νιώθω είναι να μπω στην οθόνη και να τον πάρω μια αγκαλιά.
Όταν μια συμπεριφορά την ανέχεσαι από τον πατέρα σου, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι λάθος. Μετά καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος. Είναι σαν την σεξουαλική κακοποίηση, νομίζεις ότι έτσι είναι η ζωή. Νόμιζε ότι έτσι είναι οι πατεράδες. Γιώργο μου αλήθεια στο λέω, ανατριχιάσαμε και έχεις πολλή αγάπη μέσα σου» κατέληξε η παρουσιάστρια.
Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη για τον πατέρα του
Σε ένα σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Μαυρίδης εξομολογείται για τον πατέρα του: «Θυμάμαι να είμαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο με την αδελφή μου και ο πατέρας μου να προσπαθεί να αυτοκτονήσει με χάπια. Απ’ έξω ήταν πυροσβεστικές και αστυνομίες και εκείνος απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Αυτό το θυμάμαι γιατί έπαιζα με τα κουτάκια από τα χάπια. Αυτό με την αυτοκτονία συνέβη όταν ήμουν μεταξύ 5-10 ετών.
Θυμάμαι που πήγαινα επισκεπτήριο στις φυλακές και δεν μου λέγανε ότι είναι φυλακή. Μου έλεγε η γιαγιά μου ότι είναι ξενοδοχείο και ο μπαμπάς μου δούλευε εκεί. Την τελευταία φορά που βγήκε ο πατέρας μου, βγήκε κάνοντας αποτοξίνωση μέσα στη φυλακή, οπότε του στοίχισε πάρα πολύ σε εγκεφαλικό και νοητικό επίπεδο στο να βγει πραγματικά άρρωστος» – διαβάστε την συνέχεια εδώ.