Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γιόρτασε χτες, Πέμπτη 1 Μαΐου, τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης της, Νάγιας, η οποία έκλεισε τα 12 της χρόνια. Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, η παρουσιάστρια του Happy Day μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την εντυπωσιακή τούρτα της μικρής, ενώ έγραψε: «Καλό μήνα! Εμείς σήμερα γιορτάζουμε το κορίτσι μας».

Η τούρτα γενεθλίων της κόρης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Νάγιας

Μια ημέρα μετά τα γενέθλια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στο προφίλ της δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τη Νάγια, από τότε που ήταν πιο μικρή, και τις συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Το πρώτο μου μωρό έγινε 12», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση, ενώ στη δεύτερη σημείωσε: «Πώς ξεκίνησε 12 χρόνια πριν». Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τρυφερές στιγμές από τα πρώτα χρόνια της Νάγιας, με τη Σταματίνα να κρατά στην αγκαλιά της την μικρή πριγκίπισσά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγκαλιά με την κόρη της, Νάγια
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με την κόρη της, Νάγια - «Το πρώτο μου μωρό...»

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή την εγκυμοσύνη την ξέρουμε από την αρχή και είναι ο 5ος μήνας»

Οι δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day του Alpha για τα γενέθλια της κόρης της, Νάγιας

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού Happy Day, η παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ προσωπικά θα πω χρόνια πολλά στο ανθάκι μου, το πρώτο λουλούδι της οικογένειάς μας, τη Νάγια, που σήμερα γίνεται 12 χρονών. Ότι έχω παιδί 12 χρονών δεν το πιστεύω. Χρόνια πολλά, Ναγιάκι μου, κουκλάρα μας, που άνθισε η οικογένειά μας μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά: τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος δίνουν πάντα προτεραιότητα στην οικογένειά της, αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, τα οποία έχουν αλλάξει τη ζωή τους προς το καλύτερο.