Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Στέλλα Γκαντώνα στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και την εκπομπή Breakfast at Star. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μεγαλύτερη πρόκληση στην έως τώρα πορεία της, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στο πρώτο δελτίο ειδήσεων που εκφώνησε.

Τα όσα είπε η Στέλλα Γκαντώνα για την μεγαλύτερη επαγγελματική της πρόκληση

Αρχικά η Στέλλα Γκαντώνα σημείωσε πως η μεταγραφή της από το OPEN στο MEGA, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα της. «Όταν έφυγα από το OPEN για να πάω στο MEGA, ήταν η μεγαλύτερη επαγγελματική μου πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Εάν δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλει ένας σταθμός, δεν μπορεί να συνεχίζεται μια συνεργασία, εκ των πραγμάτων, γιατί δεν θα είναι κανείς χαρούμενος. Δεν μπορώ να είμαι κάπου αν δεν είμαι χαρούμενη, δεν γίνεται αυτό».

Στη συνέχεια, ωστόσο, επισήμανε πως ήταν χαοτική η μετάβαση από το KONTRA, στο OPEN. «Η μετάβαση από το Kontra στο OPEN ήταν χαοτική. Το να πηγαίνεις από ένα μικρό σε ένα μεγάλο κανάλι, με ανταγωνισμό απέναντι σου, ήμουν τότε και πολύ μικρότερη, για να αναλάβεις ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο, είναι τεράστια πρόκληση», είπε σχετικά για να προσθέσει: «Απλώς είχα λίγο τότε και την άγνοια κινδύνου που έχεις όσο είσαι μικρότερος. Μετά, όσο περνάνε τα χρόνια, κάπως στενεύεσαι περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Στέλλα Γκαντώνα: «Με φλερτάρουν, φλερτάρω κι εγώ, γιατί όχι;»

«Απορώ πως δεν λιποθύμησα»

Τέλος η Στέλλα Γκαντώνα μίλησε για την εμπειρία που βίωσε, όταν εκφώνησε το πρώτο της δελτίο ειδήσεων, η οποία και της έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη. «Στο πρώτο δελτίο ειδήσεων του OPEΝ, απορώ πως δεν λιποθύμησα», αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος για να καταλήξει: «Χωρίς πλάκα, τώρα, θυμάμαι να τρέμω ολόκληρη».