Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησαν στην πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης εναντίον τους στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μέσω του Super Κατερίνα τοποθετήθηκαν σχετικά, με τον παρουσιαστή να λέει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.
Τι είπαν Καινούργιου – Γκουντάρας για τον Τσαλίκη
Αφού πρόβαλαν το απόσπασμα από την συνέντευξή του, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα. Έχω βρεθεί δυο φορές που με έχουν καλέσει σε γιορτές σε παιδάκια Χριστουγέννων για να δώσουμε δωράκια και εκτιμώ έναν άνθρωπος που είναι πάντα εκεί αφιλοκερδώς και τραγουδάει και αυτό τον τιμά. Οπότε έχει καλή ψυχή, οικογενειάρχης… Από εκεί και πέρα προσβάλει τον Γρηγόρη. Δεν μου έχει πει τίποτα ο Γρηγόρης. Δεν έχει πει καν κάτι αρνητικό. Ότι θα στηρίξω τους συνεργάτης μου, είναι λογικό».
Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε αμέσως μετά: «Με τιμά όλο αυτό που είπες. Εγώ με τους συνεργάτες μου περνάω καλά θα πω τα καλύτερα. Νομίζω και με αγάπη θα το πω ότι πρέπει λίγο να δει και να το δουλέψει, ότι εξυφαίνει πάντα σενάρια ότι οι δημοσιογράφοι πάνε να του κάνουνε κακό. Μπορεί και ο ίδιος να έχει κάνει κάπου λάθος. Με το Μύλο των ξωτικών περίμενα να πει ένα συγνώμη»
«Αυτό που είπε για εσένα δεν ισχύει», σχολίασε η Καινούργιου.
«Δεν έχω την ανάγκη να με στηρίξει κανένας», απάντησε ο Γκουντάρας, απαντώντας στο σχόλιο πως καλό θα ήταν να μιλήσω και να λύσουν το χαμό που είχε προκληθεί επί ΣΚΑΙ, πως «Δεν θέλω καμία συγγνώμη, δεν θέλω καμία σχέση. Με ενόχλησε και επηρέασε εμένα και την οικογένειά μου».



">
">
">
">
">
">
">