Ο Τόνυ Δημητρίου και η σύντροφος του Στεφανία Γκουρνέλου παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Το ζευγάρι μίλησε για την επιτυχία που κάνει το προφίλ τους στο Tik Tok, ενώ μια ερώτηση για το… γάμο τους έφερε αμηχανία.

Όσα είπαν Τόνυ Δημητρίου – Στεφανία Γκουρνέλου

«Έχουμε εκατομμύρια views στο Τικ Τοκ με την σύντροφό μου. Ανεβάσαμε το βίντεο από την παραλία, έγινε χαμός και ο κόσμος ζητούσε και άλλα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός σχετικά με το προφίλ που έχουν στο Τικ Τοκ και καθημερινά δημοσιεύουν χιουμοριστικά βίντεο από την καθημερινότητα τους που κάνουν χαμό!

Όσον αφορά τη σχέση τους, η Στεφανία Γκουρνέλου, είπε: «Με τον Τόνυ δεν βαριόμαστε στη σχέση μας»

«Κανένας δεν μπορεί να νευριάσει όσο η Στεφανία. Τίποτα δεν κάνει απλά τα ξέρει όλα. Όπου πάω με ρωτάνε που είναι η Στεφανία. Είμαστε μαζί κοντά δυόμιση χρόνια. Ήμουν αναβλητικός και με έχει βοηθήσει σε αυτό», σχολίασε ο Τόνυ Δημητρίου.

Σε ερώτηση για το γάμο τους και οι δυο “πάγωσαν” με τον ηθοποιός να απαντάει χιουμοριστικά: «Τι είναι αυτό; Το Πάσχα θα ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας… θα πάμε στον Επιτάφιο» (δείτε τι έχει πει στα σοβαρά για το γάμο τους και περί οικογένειας).

Η γνωριμία τους

Ο Τόνυ Δημητρίου και η Στεφανία Γκουρνέλου είναι ένα ζευγάρι που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια μιλάνε για τη σχέση τους, ενώ όταν το κάνουν κρατάνε τα πολύ προσωπικά τους ζητήματα μακριά από τις κάμερες.

«Με τη Στεφανία είμαστε μαζί από τα τέλη Ιουνίου του ’22, ενάμιση χρόνο περίπου δηλαδή. Ταιριάξαμε, βρήκα τον αντίστοιχο τρελό. Την πρωτοείδα το 2015 σε μία φωτογράφιση για μία σειρά που κάναμε τότε, ρώτησα για εκείνη και μου είπαν ότι είναι συνάδελφος. Τίποτα παραπάνω όμως, γιατί τότε ήμουν αλλού και ήμουν καλά. Δεν θα πω ψέματα όμως, ήταν πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Την είδα και στη δουλειά και μου άρεσε, είπα: ωχ, θα μπλέξουμε.

Κάποια στιγμή ξανασυναντηθήκαμε το ’17, παίζαμε στο ίδιο θέατρο αλλά σε διαφορετικές παραστάσεις. Κάποια στιγμή το ’22 τη φλέρταρα και με έφτυσε, ίσως και καλύτερα βέβαια τότε. Και κάποια στιγμή ήμουν κάπου αλλού αλλά δεν ήμουν κιόλας και μόλις τελείωσε αυτό είχα πρόσκληση για μία παράσταση. Της έστειλα στο Instagram αν θέλει να πάμε μαζί και μου λέει: γιατί όχι; Ε και εκεί καταστραφήκαμε» είχε πει ο Τόνυ Δημητρίου για τη Στεφανία Γκουρνέλου και τη γνωριμία τους σε συνέντευξή του.