Η Τζένη Μπαλατσινού ξέρει να συνδυάζει το παραδοσιακό με το αυθεντικά τρυφερό. Αυτή τη φορά, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήρε τα πινέλα για να δημιουργήσει μαζί με τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον υπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Κικίλια.

Η οικογένεια έχει ήδη εγκατασταθεί στο σπίτι τους στην Πάτμο για τις διακοπές του Πάσχα, και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη αρώματα από… πασχαλινό τσουρέκι και παιδικές ζωγραφιές.

Τζένη Μπαλατσινού γιος

Δείτε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Απαθανατίζει τον γιο της σε στάβλο με άλογα

Η Πάτμος γίνεται ο καμβάς της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες μαμά και γιος ζωγραφίζουν με ενθουσιασμό, χωρίς να φοβούνται να λερωθούν με χρώματα, αλλιώς τι νόημα έχει η τέχνη; Με φόντο το σπίτι τους, η σκηνή θυμίζει κάτι ανάμεσα σε παιδική χαρά και… εργαστήριο τέχνης.

Τζένη Μπαλατσινού γιος

Φανερά χαλαρή και ευδιάθετη, η Τζένη Μπαλατσινού, έδειξε στους followers της όχι μόνο τα έργα τους, αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού της στην Πάτμο. Το σπίτι, που μοιάζει βγαλμένο από σελίδα περιοδικού διακόσμησης, κινείται σε ύφος 100% παραδοσιακό: ξύλινη οροφή, γαλάζια ντουλάπια, λαϊκή τέχνη και τραπέζια με χειροποίητα κεντήματα που θυμίζουν άλλες εποχές.

Τζένη Μπαλατσινού γιος

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως αναλαμβάνει προσωπικά τη συντήρηση των παλιών ξύλινων επίπλων, με μεράκι που θα ζήλευε και έμπειρος τεχνίτης. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έφτιαξε και τσουρέκια στην κουζίνα της – από εκείνες τις πασχαλινές μυρωδιές που περνούν απ’ το σπίτι και μένουν στη μνήμη.

Τζένη Μπαλατσινού γιος

Στην Πάτμο, λοιπόν, το Πάσχα δεν έχει μόνο λιτανείες και λαμπάδες, αλλά και μπογιές, παιδικά γέλια και παραδοσιακή ζεστασιά. Για την Τζένη Μπαλατσινού, η ομορφιά βρίσκεται στις απλές στιγμές και εκείνες είναι που τελικά μένουν.

Τζένη Μπαλατσινού γιος