Η Super Κατερίνα συνάντησε τον Βασίλη Γκουρούση κι εκείνος αναφέρθηκε στις δουλειές που ετοιμάζει μιλώντας στην κάμερα, ενώ έκανε κι ένα ειρωνικό σχόλιο για τον νυν σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη.

Όσα είπε στη συνέντευξή του ο Βασίλης Γκουρούση

«Η φυλακή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου αλλά δικαιώθηκα. Ο Θεός μου έστειλε στη φυλακή για να με δοκιμάσει. Τα παιδιά μου ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους», ανέφερε αρχικά για τη φυλάκισή του – δείτε το λόγο.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για την πρώην σύζυγό του, κάνοντας ειρωνικά σχόλια. «Δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά θα πω μια κουβέντα. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, κάποια στιγμή θα βγω να μιλήσω αλλά δεν είναι της παρούσης. Τι να με ενοχλεί που έχει σύντροφο; Όχι! Τον έχετε δει; Όποιος έχει μάτια βλέπει. Τι να με ενοχλεί καθόλου, αφού δεν ενοχλεί εκείνη», ανέφερε γελώντας.

Επίσης, μίλησε και για τη διαμάχη Παυλίδου – Παπαγιάννη, που έχει πει πως του κόστισε οικονομικά: «Μα δεν έχω κάτι με τη Σοφία. Ούτε με τη Σοφία, ούτε με τον Μάνο, ούτε με κανέναν. Εμένα με φώναξε μία δικηγόρος στο δικαστήριο, να πω αυτό που ξέρω. Έτυχε να με φωνάξει η δικηγόρος του Μάνου. Αν με φώναζε και ο δικηγόρος της Σοφίας… Εγώ πράγμα δεν έκανα. Αυτό που ήξερα, αυτό θα έλεγα. Θα μπορούσα να κάνω και εγώ και η Βάσια Παναγοπούλου, την ημέρα που μας χάλασαν την παράσταση. Γιατί ουσιαστικά ο Μάνος και η Σοφία μας χάλασαν την παράσταση. Θα μπορούσα, λοιπόν, να κινηθώ νομικά και να τους τρέχω μέχρι σήμερα. Δεν το έκανα λοιπόν. Ας σεβαστούμε πέντε πράγματα σ’ αυτό τον τόπο. Όλοι πληρώθηκαν. Το τρίμηνο. Πώς μείνανε λοιπόν χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα; Αφού τους είχα πληρώσει. Άρα, δεν τους δέσμευσα, θα μπορούσαν να πάνε να δουλέψουν και αλλού και να βγάλουνε διπλά».

Ποιος είναι ο σύντροφος της Τέτας;

Η Τέτα Καμπουρέλη ζει έναν όμορφο έρωτα με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Χαλκιά.

Τέτας Καμπουρέλη σύντροφος φωτογραφία
Τέτα Καμπουρέλη σύντροφος