Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου. Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης, που ασχολείται πλέον με την πολιτική, αποκάλυψε πως γνώρισε τον άντρα της, που βρίσκονται μαζί 40 χρόνια, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι πλέον το συμβόλαιο των αθλητριών θα ακυρώνεται, σε περίπτωση εγκυμοσύνης, χωρίς κανένα νομικό παράθυρο να τις προστατεύει.

Τα όσα είπε η Βούλα Πατουλίδου

Διαβάστε επίσης: «Μου έξυσαν όλο το δέρμα» – Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογείται πρώτη φορά για την πλαστική στο πρόσωπό της

«Δεν θα μπορούσα να κάνω παραπάνω από ένα παιδί γιατί δεν γινόταν. Μένεις έγκυος, μέχρι πού θα γυμνάζεσαι; Τον πρώτο μήνα; Τον δεύτερο; Γιατί υπάρχει φόβος ότι θα χάσεις το παιδί. Εγώ γυμναζόμουν και μου έλεγε ο γιατρός “φτάνει, το πατίκωσες το παιδί”», τόνισε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου και συνέχισε σχετικά με το ζήτημα της διακοπής του συμβολαίου στις αθλήτριες: «Πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά αυτό το θέμα. Θα έπρεπε να είχαμε βρει λύσεις. Είναι αλήθεια γιατί σου λέει σε πληρώνω για συγκεκριμένο συμβόλαιο κι αν μείνεις έγκυος δεν μου κάνεις».

Η… γνωριμία με τον άντρα της

Σε ότι αφορά τον άντρα της, η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε πως είναι μαζί 40 χρόνια και ανέφερε πως της πήρε τον τσαμπουκά κατευθείαν. «Ο γιος μου επειδή είχε μάνα – μέσον πήγε στον Έβρο φαντάρος. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 40 χρόνια. Με πήγε να με βοηθήσει να γίνω πιο δυνατή στα βάρη, γιατί ήταν καθηγητής της άρσης βαρών.

Μόλις με είδε μου είπε “τι κάνεις εδώ;”. Μου πήρε τον τσαμπουκά κατευθείαν», σχολίασε η Ολυμπιονίκης για να προσθέσει: «Η μητέρα μου δεν τον ήθελε, ήταν θεριό και λέει “τι ήταν αυτός ο γορίλας;” Τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, να βλέπω τα καλά μου χαρακτηριστικά. Κέρδισα τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί είχα αυτόν δίπλα μου. Στην εκκίνηση γυρίζω και ήταν εκεί γιατί εκεί ήταν το ζόρι».