Νέα μαρτυρία για τους δύο γιατρούς που έχουν προφυλακιστεί στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Πρώην συνεργάτης του 58χρονου παθολόγου μίλησε για τη συμπεριφορά του γιατρού, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε ασθενείς και εργαζόμενες, αλλά και για τη σχέση του με την 56χρονη γιατρό.
Ο πρώην συνεργάτης του περιέγραψε τον 58χρονο γιατρό ως έναν άνθρωπο με εκκεντρική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας ότι σε αρκετές περιπτώσεις έφερνε ασθενείς και εργαζόμενες σε δύσκολη θέση. «Πολλές φορές του άρεσε να φέρνει ασθενείς και εργαζόμενες σε δύσκολη θέση αλλά στο όριο. Το βλέμμα του ήταν αρρωστημένο που καταλαβαίνεις ότι σκέφτεται αδιανόητα πράγματα. Ακόμα και το ότι κοιμόταν στον καναπέ ενώ μπορεί να έμπαινε ασθενής, αυτά δεν είναι φυσιολογικά για έναν γιατρό», δήλωσε.
Υπόθεση Μαζωνάκη: «Είχε πολύ ακριβά γούστα», λένε για τον γιατρό
Στη συνέχεια, ο πρώην συνεργάτης αναφέρθηκε και στον τρόπο ζωής του γιατρού, περιγράφοντας, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, ιδιαίτερα ακριβές επιλογές ακόμη και στα προσωπικά του αντικείμενα. «Επίσης είχε πολύ ακριβά γούστα, ακόμα και στο καθετί που φόραγε πάνω του. Μέχρι και τα εσώρουχα που χρησιμοποιούσε ήταν πανάκριβα, ένα ήταν από πολύ ιδιαίτερο ύφασμα, βαμβάκι από νησί του Ειρηνικού, το οποίο έκανε κοντά στα 1.000€», δήλωσε.
Ο ίδιος μίλησε και για τη δυναμική που, όπως υποστηρίζει, υπήρχε ανάμεσα στους δύο γιατρούς, υποστηρίζοντας πως η 56χρονη ήταν εκείνη που είχε τον πιο κυρίαρχο ρόλο στη μεταξύ τους σχέση: «Επειδή είναι δυναμική, θα μπορούσε να πει ότι ήταν το αφεντικό της μεταξύ τους σχέσης. Του γιατρού του άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, κάποιοι θα έλεγαν ότι τον είχε ευνουχίσει, τη φοβόταν σε κάποιο βαθμό και κάποιες από τις τρέλες που έκανε και μπορεί να διαφωνούσε, αλλά δεν έμπαινε στη διαδικασία να της πει το παραμικρό».
«Η γιατρός είχε δίψα για χρήμα, φήμη και εξουσία»
Ο πρώην συνεργάτης έκανε, παράλληλα, τη δική του εκτίμηση για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο καθένας από τους δύο γιατρούς, υποστηρίζοντας ότι οι προτεραιότητές τους δεν ήταν ίδιες. «Ο γιατρός δεν θα έκανε τα πάντα στον βωμό του χρήματος, η γιατρός ήταν αυτή που είχε δίψα για χρήμα, για φήμη και εξουσία».

Κλείνοντας τη μαρτυρία του, αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατούσε γύρω από τη συμπεριφορά της 56χρονης γιατρού, λέγοντας πως κανείς δεν τολμούσε να προχωρήσει σε καταγγελία. «Δεν τολμούσε κανείς να κάνει καταγγελία. Το μόνο που κάποια στιγμή μπορεί να ψέλιζε κάποιος ότι μπορεί να γίνει η στραβή με τις παλαβομάρες της γιατρού».




">
">
">
">
">
">
">
">