Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 25/6. Η επιτυχημένη ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε τόσο για τις φωτιές στη Χίο, από όπου κατάγεται, για το θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου αλλά και για την κόρη της.
Η συνέντευξη της Ηρώς Μανέ
Η φωτιά στη Χίο
«Από ότι μαθαίνουμε, τουλάχιστον οι τελευταίες χθεσινοβραδινές πληροφορίες, είναι ότι είναι ελεγχόμενα. Προσπαθούν η φωτιά να μην φτάσει στα δικά μας χωριά στα Μαστιχοχώρια που έχουν πληγεί το 2012 και έχουν καταστραφεί άπειρες εκτάσεις. Παλεύει ο κόσμος. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση. Θα ήθελα ο κρατικός μηχανισμός να είναι πιο δυνατός. Λένε ότι έχουν καεί πάνω από 25.000 στρέμματα. Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που ακούγεται σαν συζήτηση και σαν αγωνία στον κόσμο, ότι εξαιτίας του ότι υπάρχουν κοιτάσματα αντιμονίου στο βόρειο τμήμα του νησιού και κοντά στην περιοχή natura, όλο αυτό γίνεται για αυτό το λόγο. Είναι ένα καρκινογόνο προϊόν που η μόνη του χρησιμότητα είναι για τα οπλικά συστήματα», δήλωσε η ηθοποιός.
Η Καίτη Κωνσταντίνου
«Είναι ένα κομμάτι που δεν το διαχειρίζεσαι εύκολα. Κλείνει ένας κύκλος, ένας κύκλος της νιότης, των ονείρων… Ήξερα για την ασθένειά της. Το ήξερε ο κόσμος. Δούλευε μέχρι το τέλος. Ήταν μαχήτρια, δεν γκρίνιαξε, δεν παραιτήθηκε. Το αντιμετώπιζε δυναμικά με προσανατολισμό προς τη ζωή. Οπότε, έτσι ήταν και έτσι έγινε…».
Η σχέση με την κόρη της
«Η κόρη μου, μού έκανε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μου. Είναι αυστηρή, πολλές φορές την ενοχλούσα κιόλας. Μου αρέσει πολύ αυτό γιατί είναι ένας δικός της δρόμος, τον έχει επιλέξει», αποκάλυψε η Ηρώ Μανέ – δείτε φωτογραφίες της κόρης της.
Για την προσωπική της ζωή και αν είναι μαμά που ρωτάει πότε θα κάνει παιδί και πότε θα παντρευτεί, σχολίασε: «Δεν έχω κάνει πουθενά πίσω, το τοπίο το αφήνω ανοιχτό. Άμα θέλει να μου πει, θα μου πει. Έχουμε ωραία δομημένη σχέση. Το θεωρώ περιττό και βλακώδες. Αν είναι να γίνει θα γίνει.. Εφόσον έχει επιλέξει έναν δρόμο που την γεμίζει, φυσικά για εμένα και η προσωπική της ζωή είναι σημαντική. Το έχει δει και μέσα από το σπίτι της. Και εγώ είχα το λιμάνι μου. Έχει πάρει το μήνυμα, ότι αν μπορείς να έχεις μια πολύ ωραία σχέση με έναν άνθρωπο, βεβαίως και θα το κάνεις».


">
">
">
">
">
">
">