Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου με φώτα, κάμερες και δημοσιογράφους και στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε όλους. Ρωτήθηκε για άλλη μία φορά σχετικά με την Βίκυ Καγιά, αλλά και για την κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου – δείτε εδώ πώς αντέδρασε η τελευταία σε ερώτηση ρεπόρτερ για την πρώτη.
Με την πρώτη, είναι γνωστό πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μετά το GNTM, και όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια, υπήρξε πράγματι μία μικρή κόντρα μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεται περαιτέρω συζήτηση. Οι ερωτήσεις, ωστόσο, δεν σταματούν και αυτή τη φορά κλήθηκε να απαντήσει εάν θα την χαιρετούσε σε περίπτωση που την έβλεπε στο ίδιο event.
Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά
«Δεν νομίζω να χαιρετίσω την Βίκυ άμα την δω», είπε χαρακτηριστικά – δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε εκείνη για τον “πόλεμο” που δέχθηκε, τις λιποθυμίες και τις τοξικές συνεργασίες. Και όσον αφορά στην κόντρα του μοντέλου με την booker, επισήμανε: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω, ελπίζω να είναι καλά και να το ξεπεράσουν γρήγορα», διότι έχει μιλήσει ήδη πολλές φορές γι’ αυτό το θέμα και έχει εξηγήσει πως είναι κάτι προσωπικό για το οποίο δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει και εφόσον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης θα λυθεί άμεσα.