Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ζόζεφιν στο Κέντρο Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου. Αφού ο τραγουδιστής παραχώρησε πρώτος δηλώσεις (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για την οικογένειά του) σειρά είχε η Ζόζεφιν, η οποία πήρε θέση για το κράξιμο που έφαγε όταν πριν λίγο καιρό ερμήνευσε σε βιντεάκι στο Tik tok το «Υπάρχω» του Στέλιου Καζαντζίδη (δείτε εδώ το βίντεο) αλλά και για το αν… ο έρωτας με έρωτα περνάει!
Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή τραγουδίστρια μέχρι πριν λίγους μήνες διατηρούσε σχέση με τον Νίνο αλλά ο χωρισμός τους ήταν άκρως επεισοδιακώς και… δημόσιος (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).
Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν
«Είμαστε ελεύθεροι να τραγουδάμε όποιο τραγούδι θέλουμε. Για ποιο λόγο να μην πω το Υπάρχω; Ότι θέλω τραγουδάω και ότι εκφράζει την καρδούλα μου», είπε αρχικά ενώ στην συνέχεια σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο έρωτας με έρωτα περνάει εκείνη απάντησε:
«Δεν νομίζω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Ήρθαν έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και είναι οκ»
Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζοντας τις δηλώσεις είπε χαρακτηριστικά:
«Σε αυτή την σχέση με τον Νίνο δεν ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί και για τους δυο, αλλά τους βλέπεις… Φαίνεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί»