Η Ελένη Μενεγάκη σου προτείνει την πιο fun δραστηριότητα για να κάνεις με τα παιδιά στο σπίτι

Είναι μανούλα και ξέρει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη σου προτείνει την πιο fun δραστηριότητα για να κάνεις με τα παιδιά στο σπίτι

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες, προτείνοντάς τους μία fun δραστηριότητα για να κάνουν με τα παιδιά τους, όσο καιρό βρίσκονται στο σπίτι σε καραντίνα.

Με το Πάσχα να βρίσκεται προ των πυλών, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να προτείνει σε όλες τις μαμάδες έναν έξυπνο τρόπο για να αξιοποιήσουν το χρόνο τους με τα παιδιά τους , ειδικά τώρα που περνούν όλοι μαζί αρκετές ώρες στο σπίτι.

Μιας και το Πάσχα πλησιάζει, η παρουσιάστρια πρότεινε στις μανούλες να φτιάξουν τις λαμπάδες μαζί με τα παιδιά τους, εξηγώντας πως είναι μία δραστηριότητα που θα ευχαριστήσει τόσο εκείνες όσο και τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Μάλλον ο καθένας θα φτιάξει τη λαμπάδα στο σπίτι του και θα τη δώσει στα παιδιά του, εκτός αν τις παραγγείλεις online αλλά φαντάζομαι δε χρειάζεται. Από τη στιγμή που δε θα πας στην εκκλησία, γιατί να μη μαζέψεις τα παιδιά σου και να φτιάξετε μαζί τους λαμπάδες;

Είναι κάτι όμορφο να κάνουμε με τα παιδιά. Και για να απασχοληθείτε εσείς αλλά και για τα παιδιά που θα τους αρέσει πολύ αυτό».

Θυμίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη είχε βρεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα για λίγες μέρες, ωστόσο χθες επέστρεψε ξαφνικά.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει και το πώς ακριβώς προστατεύει τα παιδιά της από τον κορωνοϊό

«Το μικρό παιδί δεν θα ακούσει. Και εγώ σήμερα έλεγα στην κόρη μου την πεντάχρονη γιατί δεν την είχα στείλει καθόλου σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα. Πεντακόσιες φορές της είπα μην αγκαλιάζεσαι και φιλιέσαι παιδάκι μου με τα άλλα παιδάκια.

Αλλά τι να πω σε ένα πεντάχρονο που με ενθουσιασμό θα πάει να ξαναδεί τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο. Τι να της πω; Θα τη ρωτήσω σήμερα “αγάπη μου εντάξει με τα άλλα παιδάκια; Δεν αγκαλιαστήκαμε”. Βάζω στοίχημα ότι αγκαλιάστηκε. Ξέρω το παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.