"Είμαι πολύ ερωτευμένη με το σύντροφο μου όμως έχει μικρό πέος"- H αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας

"Είμαι πολύ ερωτευμένη με το σύντροφο μου όμως έχει μικρό πέος.

Γεια σας, εδώ και δύο μήνες γνωρίζω ένα παιδί με το οποίο έχουμε σχέση. Μου αρέσει πολύ, είναι μάλιστα και όμορφος και από την πρώτη στιγμή ένοιωσα ότι βρήκα στο πρόσωπό του κάτι πολύ ταιριαστό με εμένα. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι πολύ καλό παιδί, πολύ συναισθηματικός, πιστός, ειλικρινής και πολύ αρρενωπός στο στυλ του. Με περιποιείται και με προσέχει. Όλα αυτά με έχουν κερδίσει απεριόριστα και ο ίδιος μου λέει ότι θέλει να μοιραστούμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί και το ίδιο θέλω κι εγώ. Νοιώθω ότι είναι ο άνθρωπος μου και έχουμε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη σχέση μας, αφού το θέλαμε και οι δύο και το μόριό του είναι μικρό και κυρίως δεν είναι παχύ.

Δείτε ακόμη:Κορίτσια δώστε βάση: Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού!

Η αίσθηση του κατά τη διάρκεια που κάναμε έρωτα δεν ήταν έντονη και αποκαρδιώθηκα λίγο γιατί ήθελα τόσο πολύ να τον νοιώσω. Δεν έχει πάψει να μου αρέσει και τον θέλω πραγματικά. Εκείνο που με προβληματίζει στα αλήθεια είναι αν μπορώ να περάσω τη ζωή μου με έναν άντρα που το μόριο του δεν είναι αισθητό μέσα μου, γιατί πραγματικά έχει διαφορά στο πώς τον νοιώθω και πώς θέλω να τον νιώσω. Είναι εύκολο και βολικό ίσως να κατηγορούμε για όλα τα συναισθήματα της γυναίκας, γι' αυτό επιθυμώ να δεχτώ απαντήσεις με σοβαρότητα. Σας ευχαριστώ. "

Πηγή Lifo.gr