Πώς κάνεις.. restart στην ζωή σου; Οι 4 πρώτες κινήσεις που χρωστάς στον εαυτό σου μετά τον χωρισμό!

Πώς κάνεις.. restart στην ζωή σου; Οι 4 πρώτες κινήσεις που χρωστάς στον εαυτό σου μετά τον χωρισμό!

Από το να κάθεσαι να κλαις κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες, να διαβάζεις ερωτικά μηνύματα και να ψάχνεις άνα δύο λεπτά μήπως πόσταρε κάτι στο facebook, σκούπισε τα μάτια σου και προχώρα τη ζωή σου.

Αυτές είναι οι 4 πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά τον χωρισμό, ώστε να σε βοηθήσουν να τον ξεπεράσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Βήμα 1ο: Κινητό
Κάθε φορά που θα είσαι ευάλωτη θα θέλεις να του στείλεις κάτι. Κλείσε το κινητό σου για δυο μέρες, κόψε κάθε επικοινωνία που δεν βγάζει πουθενά, διέγραψε όλα τα μηνύματα (ΟΛΑ!) αλλά και τον αριθμό του (Ναι, το ξέρουμε ότι τον ξέρεις απ’ έξω!). Αν δεις ότι όλα αυτά δεν πιάνουν και κάτι σε τραβάει να στείλεις μήνυμα, μπες σε πιο δραστικές λύσεις κι άλλαξε αριθμό.

Βήμα 2ο: Αναμνήσεις
Οι φωτογραφίες στα κάδρα, τα απαίσια σουβενίρ που σου είχε φέρει από τη Βαρκελώνη, το παλιό του παλτό που το είχε χαρίσει σε `σένα να προσέχεις μικρή του κτλ κτλ... Όλα στα σκουπίδια. Ναι και το φόρεμα που σου είχε αγοράσει και δεν το είχες βάλει ποτέ γιατί ήταν αίσχος. Τι το κρατάς; Αν δεν σου πάει η καρδιά να τα πετάξεις, μάζεψέ τα όλα σε μία μεγάλη κούτα και βουρ στην αποθήκη.

Δείτε ακόμη: Για να μην κουράζεσαι! 2+1 τύποι άντρα που δεν έχουν ιδέα από σ*ξ!

Βήμα 3ο: Social Media
Facebook, twitter, instagram, foursquare, what’s up. Δύσκολος ο χωρισμός στην εποχή των Social Media. Διέγραψέ τον από παντού για να μην μπαίνεις στον πειρασμό να κοιτάς ανά δέκα λεπτά το προφίλ του, να αναρωτιέσαι ποιες είναι όλες αυτές που του κάνουν like και add και γιατί είναι online στις 3.00 το πρωί. Πάτα απλά το delete. Τι το σκέφτεσαι; Θες ένα ωραίο απόγευμα να πάθεις συγκοπή βλέποντας το relationship status του να αλλάζει;

Βήμα 4ο: Στέκια
Σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα, το ποτό σου είναι έτοιμο πριν καλά καλά κάτσεις στην μπάρα κι έχεις να θυμάσαι τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου εκεί. Όσο κι αν αγαπάς τα στέκια σου, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις καινούρια. Εκτός αν θες να πέφτεις «τυχαία» πάνω του συνέχεια.