6 τρόποι να απολαύσεις το σ*ξ όταν είσαι αγχωμένη! Μην το βλέπεις αγγαρεία και.. χαλάρωσε!

6 τρόποι να απολαύσεις το σ*ξ όταν είσαι αγχωμένη! Μην το βλέπεις αγγαρεία και.. χαλάρωσε!

Είσαι 24/7 αγχωμένη και η ερωτική σου ζωή έχει πάρει τον κατήφορο;

Ε, λοιπόν, δεν είσαι η μόνη! Όσο κι αν θέλεις να κάνεις σεξ, το σώμα σου δεν μπορεί να συνεργαστεί, γιατί οι σκέψεις μπαίνουν στη μέση. Τι μπορείς να κάνεις; Διαβάστε παρακάτω...

Ανάπνευσε καλύτερα Οι σωστές ανάσες είναι καθοριστικές, αν θέλεις να έρθεις σε οργασμό. Γι’ αυτό, προτού κάνεις σεξ, πάρε μερικές βαθιές ανάσες από το διάφραγμά σου. Θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος κι εσύ θα ανταποκριθείς καλύτερα στα ερωτικά ερεθίσματα.



Δώσε βάση στα προκαταρκτικά Όταν είσαι αγχωμένη, το γρήγορο σεξ δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ίσως σου φαίνεται η πιο εύκολη λύση, όμως στην πράξη παρουσιάζονται δυσκολίες, αφού δεν είσαι αρκετά ερεθισμένη. Δώσε λίγο χρόνο στο σώμα σου να καταλάβει τι του συμβαίνει και να… διεγερθεί.

Δείτε ακόμη: Oι άντρες μίλησαν! Τι σιχαίνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σ*ξ;

Ανέβασε τους σφυγμούς σου Μην τελειώνεις την ημέρα σου μπροστά στην τηλεόραση. Βγάλε τον σκύλο μια βόλτα, το δροσερό αεράκι θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου και η καρδιά σου θα ανεβάσει παλμούς. Έτσι, η ενέργειά σου θα επανέλθει και η διάθεσή σου θα ανέβει.

Απόλυτη ξηρασία Το άγχος μπορεί να σε… «στεγνώσει» όσο δεν φαντάζεσαι. Είναι φυσιολογικό, οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ, ένα λιπαντικό μπορεί να κάνει θαύματα!
Εστίασε σε αυτά που σου αρέσουν Άφησε στην άκρη την αυριανή παρουσίαση στη δουλειά και συγκεντρώσου στο εδώ και τώρα. Τι σου κάνει ο σύντροφός σου και πώς αισθάνεσαι. Απλές ερωτικές σκέψεις θα σε βοηθήσουν να μπεις ενεργά στο παιχνίδι.

Βάλ’ το στο πρόγραμμα Το να σημειώσεις στην ατζέντα σου πότε θα κάνεις σεξ προφανώς δεν είναι και πολύ sexy. Ωστόσο, ορισμένες φορές ο προγραμματισμός μπορεί να αποδειχτεί ένας ευχάριστος αντιπερισπασμός.