Τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι δεν έχει ιδέα από στοματικό σ*ξ... Οπότε μην τον αφήσεις να κατέβει!

Τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι δεν έχει ιδέα από στοματικό σ*ξ... Οπότε μην τον αφήσεις να κατέβει!

Κακά τα ψέματα: Το σεξ είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της καθημερινότητας και της ζωής γενικά,κάτι που φυσικά απαιτεί να είναι καλό και απολαυστικό, διότι αν δεν είναι ποιο είναι το νόημα anyway; Και ποιο είναι το πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ, το οποίο είναι ικανό να το απογειώσει και να το κάνει ακόμα πιο υπέροχο και συγκλονιστικό από ότι είναι; Μα φυσικά το στοματικό! Και εντάξει, μπορεί αυτό που κάνουμε εμείς να θεωρείται... αυτονόητο αλλά το μπελαλίδικο του θέματος είναι αυτό που σου κάνει ο παρτενέρ σου. Και ξέρεις γιατί;

Γιατί αν είναι κακό φίλη μου, είναι ικανό να σε γεμίσει νεύρα-μη σου πούμε και μίσος-για τον εκάστοτε και τελικά να σε ωθήσει να προβληματιστείς: «Μα τι κάνω με έναν άντρα που δεν μπορεί να μου προσφέρει ένα στοματικό της προκοπής; Μήπως χάνω το χρόνο μου»; Αν λοιπόν προβληματίζεσαι, εμείς σου έχουμε τα βασικά σημάδια για να καταλάβεις ότι το αγόρι δεν το έχει καθόλου, και από κει και πέρα είναι επιλογή σου αν θα μείνεις ή όχι. Βασικά φύγε όσο προλαβαίνεις. Διαβάστε παρακάτω...

  1. Του το έχεις ζητήσει: Άκουσε να δεις καλή μου: Όταν κάνεις σεξ με έναν άντρα, και μάλιστα τις πρώτες φορές, και αναγκαστείς εσύ να του ζητήσεις να σου κάνει στοματικό, τότε να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι δυνατόν, να έχει ατού του το συγκεκριμένο, και αντί να θέλει να σε εντυπωσιάσει και φυσικά να σε ικανοποιήσει, να το... παραλείπει; Οπότε στην περίπτωση αυτή, είτε δεν έχει ιδέα πώς να το κάνει είτε σιχαίνεται. Βασικά και τα δύο έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε καλό θα ήταν να ετοιμάσεις έξοδο μεγάλη. Όχι παίζουμε.

Δείτε ακόμη: 5 καυτές παραλλαγές της στάσης «κουτάλι» που πρέπει να δοκιμάσεις!

2. Οι εκνευριστικές ερωτήσεις: Κατά τη διάρκεια λοιπόν, αφού τον έχεις κάνει χρυσό για να... κατέβει, αφήνει κάθε τρεις και λίγο τη δουλίτσα του για να σε ρωτήσει αν σου αρέσει. Βρε άνθρωπε του Θεού, πώς να μου αρέσει αν δεν με αφήνεις να το ζήσω; Και τελοσπάντων αν μου άρεσε δε θα το καταλάβαινες; Γενικά αυτό μαρτυρά ανασφάλεια, κάτι που μάλλον δικαιολογείται γιατί το performance του είναι από κακό μέχρι απαράδεκτο.

3. Η διάρκεια: Ακόμα ένα ζήτημα βασικό και κρίσιμο. Φιλαράκο θαρρείς ότι ξεμπέρδεψες με το... ένα λεπτό σου; Μα ένα; Τι να προλάβει να νιώσει ένας άνθρωπος μέσα σε ένα λεπτό; Ακόμα και τον πόνο από κλωτσιά στο καλάμι τον νιώθεις πιο μετά. Η κανονική και επιτρεπτή διάρκεια, είναι τουλάχιστον ένα καλό 10λεπτο-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-και μετά, αν είναι κι αυτός πρόθυμος, είμαστε διατεθειμένες να αντέξουμε και παραπάνω! Αμέ.

4. Η αλλαγή της συμφοράς: Και εκεί που έχεις αρχίσει να βλέπεις αστράκια, κάνει την κίνηση ματ και τα γκρεμίζει όλα! Και όταν λέμε όλα το εννοούμε. Μα ποιος φυσιολογικός και έμπειρος άντρας που σέβεται τον εαυτό του, θα έβλεπε την παρτενέρ του να απογειώνεται και θα... άλλαζε γραμμή πλεύσης; Σου έχουμε απάντηση: Μόνο ένας ανίδεος. Και μόλις τον βρήκες. Ναι είναι αυτός με τον οποίο ΜΟΛΙΣ έκανες σεξ. Αν το στοματικό είναι τόσο σημαντικό για σένα, ψάξε για κάτι άλλο.

5. Το βλέμμα που λέει πολλά: Και αφού εσύ τον έχεις περιποιηθεί, εντάξει πόσο κυρία, έρχεται η στιγμή να σου κάνει το αντίστοιχο. Και τότε, παίρνει το βλέμμα θλιμμένου κουταβιού, το οποίο φοβάται και λίγο, λες και μόλις έχει ξεκληριστεί η οικογένειά του. Με λίγα λόγια, και μόνο η σκέψη ότι θα σου κάνει στοματικό, είναι ικανή για να του κόψει 10 χρόνια από τη ζωή του. Συγνώμη αλλά άμα είναι λιγόψυχος τι να τον κάνεις;

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να απολαύσεις το σ*ξ όταν είσαι αγχωμένη! Μην το βλέπεις αγγαρεία και.. χαλάρωσε!

6. Η τελική κρίση: Με λίγα λόγια κυρία μου, τελείωσες ή όχι; Διότι αν τελείωσες, μόνο για ανεπάρκεια δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις. Και να μην τελείωσες ωστόσο, ένιωσες ένα μούδιασμα; Ένα ρίγος να διαπερνάει τη ραχοκοκαλιά και να φτάνει στα δάχτυλα του ποδιού σου; Ε αν δεν ένιωσες τίποτα από όλα αυτά, και καθ’ όλη τη διάρκεια της... συνεύρεσης, εσύ σκεφτόσουν τι θα μαγειρέψεις την επόμενη μέρα, τότε πιστεύουμε ότι δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Έχεις καταλάβει από μόνη σου ότι η κατάσταση είναι αδιέξοδη. Κορίτσι μου μη σου τύχει!