"Με τον άντρα μου δεν βρισκόμαστε ερωτικά λόγω έλλιψης χρόνου! Τι μπορούμε να κάνουμε;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Ιδού η απάντηση...

Είμαι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια, αλλά με τον άντρα μου δεν βρισκόμαστε και τόσο συχνά ερωτικά είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω κούρασης. Τι μπορούμε να κάνουμε για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος; Αναστασία...

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητή Αναστασία, πολλά ζευγάρια μετά από χρόνια σχέσης απομακρύνονται ερωτικά χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι το ιδιαίτερο. Η καθημερινότητα με τη ρουτίνα που φέρνει και την κούραση καθώς και η φροντίδα των παιδιών αλλάζει πολύ τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμη: "Θέλω να πείσω την κοπέλα μου να κάνουμε τρίο! Πως να το κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Γι’ αυτούς τους λόγους είναι απαραίτητο τα ζευγάρια να βρίσκουν τον χρόνο και να τον περνούν μεταξύ τους έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η σχέση τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε μόνοι σας για φαγητό χωρίς κάποια άλλη παρέα.

Δείτε ακόμη: Πρωκτικό σ*ξ: Πόσο βαθιά πρέπει να μπαίνει το πέος και πότε μπορεί να σου βγει το έντερο έξω;

Επίσης, θα είναι καλό να φύγετε για ένα Σαββατοκύριακο κάπου οι δυο σας. Είναι μικρά πράγματα, τα οποία όμως μπορεί να ανανεώσουν σημαντικά τη σχέση σας και να βελτιώσουν και τη συχνότητα της ερωτικής σας επαφής.