Στοματικό σ*ξ: "Τελείωσέ" τον με μια μόνο κίνηση!

Στοματικό σ*ξ:

Άπειρες συζητήσεις γίνονται σχετικά με το στοματικό σεξ και τις τεχνικές που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις τον σύντροφό σου να «τελειώσει» με έναν οργασμό που θα κάνει μέρες να ξεχάσει.

Διαβάζοντας παρακάτω θα βρεις τη μια και μοναδική κίνηση που καλό είναι να κάνεις εάν θέλεις να τον απογειώσεις και να τον κάνεις να στο ζητάει ολοένα και περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω...

Τι να κάνεις

Γενικότερα, μέχρι τώρα επικρατούσε η άποψη ότι στο στοματικό σεξ καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου. Όχι πλέον… Για την κίνηση στην οποία αναφερόμαστε, τα χέρια σου και κυρίως τα δάχτυλά σου θα γίνουν το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσουν την πόρτα του σεξουαλικού του Παράδεισου.

Δείτε ακόμη: Ισπανικό σ*ξ: Απογείωσε τον με το στήθος σου!

Λίγες πληροφορίες

Ως γνωστόν και οι άνδρες έχουν το δικό τους σημείο G, το οποίο βρίσκεται κάπου στο προστάτη τους. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σχετικές εξετάσεις, όταν και χρησιμοποιούνται δάχτυλα για να γίνει, ο εξεταζόμενος βιώνει έντονο ερεθισμό και πιθανώς «ρεύση», δηλαδή ακούσια εκσπερμάτωση.

Δείτε ακόμη: "Τα έφτιαξα με τον 25χρονο φίλο της κόρης μου και...": Αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας!

Πώς θα το κάνεις

Παίρνεις τη γνωστή στάση για να του προσφέρεις στοματικό σεξ ή αλλιώς πεολειχία. Σου θυμίζουμε ότι καλό θα είναι να μην κάθεσαι στα γόνατα, όταν το κάνεις, μιας και η γωνία που θα σχηματίζει ο λαιμός σου με το πέος του δεν θα σε διευκολύνει καθόλου. Προτιμότερο είναι να είσαι καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού. Όπως κάνεις την πεολειχία, περνάς το ένα σου χέρι κάτω από τους όρχεις του φτάνοντάς το στο ύψος του πρωκτού του. Τότε, με τον παράμεσο (βλ. μεσαίο δάχτυλο) με μικρές κυκλικές κινήσεις χαϊδεύεις τον πρωκτό του προετοιμάζοντάς τον για διείσδυση. Σταδιακά, βάζεις το δάχτυλό σου στον πρωκτό του. Από τις αντιδράσεις του θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν και κατά πόσο του αρέσει.

Εφόσον σου δώσει το «οκ» να συνεχίσεις, τότε συνεχίζεις ρυθμικά την παλινδρομική κίνηση του δακτύλου σου στον πρωκτό του, έως ότου από τη στύση του αντιληφθείς ότι είναι έτοιμος να εκσπερματώσει.

Δείτε ακόμη: "Με τον άντρα μου δεν βρισκόμαστε ερωτικά λόγω έλλιψης χρόνου! Τι μπορούμε να κάνουμε;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Προσοχή! Καλό θα είναι πριν προσπαθήσεις να εφαρμόσεις το δάχτυλό σου στον πρωκτό του, να το λιπάνεις, με φυσικό ή τεχνητό τρόπο. Επίσης, σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις με το ζόρι να το κάνεις αυτό στον καλό σου. Όπως δεν αρέσει σε σένα να σε πιέζουν, έτσι και σε εκείνον δεν είναι ό, τι πιο ευχάριστο…

Καλή διασκέδαση!

boro.gr