Τηλεφωνικό σ*ξ: 4 tips για να έρθεις σε οργασμό σε χρόνο ρεκόρ!

Όλες το έχουμε κάνει αλλά... λίγες με επιτυχία!

Τηλεφωνικό σ*ξ: 4 tips για να έρθεις σε οργασμό σε χρόνο ρεκόρ!

Κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκεις κι εσύ στη (διευρυμένη) κατηγορία των γυναικών εκείνων που έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν τηλεφωνικό σεξ.

Λόγω μιας σχέσης εξ αποστάσεως ή ακόμα και λόγω των εξάψεων που μπορεί να έχεις κάποια βραδιά ή και κάποια μέρα θα έχεις πάρει το τηλέφωνο για να κάνεις… σεξ με τον καλό σου, απλά και μόνο ακούγοντας τη φωνή του να σου περιγράφει τη σεξουαλική πράξη με αρκετές πικάντικες λεπτομέρειες. Διαβάστε παρακάτω...

Επειδή, όμως, όπως το κανονικό σεξ έτσι και το τηλεφωνικό μπορεί, την πρώτη φορά που θα το κάνεις, να μην πάει και τόσο καλά, διάβασε παρακάτω 4 πολύτιμα «μυστικά» για να τα εφαρμόσεις την ώρα που κάνεις τηλεφωνικό σεξ και να πάνε όλα πρίμα, δηλαδή να έχεις τον πολυπόθητο οργασμό.

Φτιάξε ατμόσφαιρα
Εάν έχεις κανονίσει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου κάποια στιγμή το βράδυ φρόντισε να έχεις φτιάξει και την ανάλογη ατμόσφαιρα. Το ότι δεν είναι εκεί δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να του μιλήσεις από την κουζίνα σου ή το μπάνιο σου την ώρα που είτε μαγειρεύεις είτε καθαρίζεις τη λεκάνη. Πήγαινε στο δωμάτιό σου, άναψε τα χαλαρωτικά σου κεριά, στρώσε καινούρια σεντόνια, χαμήλωσε τα φώτα και μπες σε ερωτική διάθεση.

Δείτε ακόμη: 24 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ μετά το σεξ

Ντύσου ανάλογα
Επίσης, δεν χρειάζεται να είσαι παραμελημένη και με τις φαρδιές σου πιτζάμες. Περιποιήσου τον εαυτό σου και βάλε τα πιο σέξι σου εσώρουχα, σαν να ήταν εκεί ο καλός σου και να θες να τον ερεθίσεις με αυτά που φοράς. Το σίγουρο είναι ότι εάν είσαι ντυμένη σέξι, τότε σίγουρα θα νιώσεις σέξι και έτσι ο οργασμός θα σου έρθει ακόμα πιο εύκολα.

Αυτοσχεδίασε
Το τηλεφωνικό σεξ δεν χρειάζεται κάποιο σενάριο για να κριθεί πετυχημένο. Μίλα όπως θέλεις και όταν θέλεις. Πες αυθόρμητα ό, τι σου έρχεται εκείνη τη στιγμή. Σκοπός δεν είναι να είσαι μαγκωμένη, αλλά να περάσεις κι εσύ καλά αλλά και ο καλός σου που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής. Και μην ξεχνάς: όσο πιο πρόστυχο τόσο καλύτερο.

Δείτε ακόμη: Σ*ξ στην περίοδο: Ποια στάση να προτιμήσετε αν το δοκιμάσετε

Αυνανίσου
Εφόσον νιώθεις έτοιμη ξεκίνα να αυνανίζεσαι την ώρα που κάνεις τηλεφωνικό σεξ με τον καλό σου. Μην διστάζεις να βογκήξεις, καθώς αυτό είναι σίγουρο ότι θα τον ερεθίσει πολύ και θα τον κάνει να αυνανιστεί κι αυτός με τη σειρά του για σένα. Διάλεξε όποια στάση σε βολεύει και ετοιμάσου να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές.

Προσοχή! Μην προσπαθήσεις, όσο κι αν το θέλεις, την ώρα που κάνεις τηλεφωνικό σεξ να στείλεις πολύ προσωπική σου φωτογραφία στον καλό σου. Κι αυτό, γιατί, επάνω στην έξαψη της στιγμής, δεν ξέρεις αν σίγουρα θα στείλεις τη φωτό στο σωστό νούμερο και όχι για παράδειγμα σε κάποιον συγγενή σου. Σίγουρα δεν θέλεις αυτό να γίνει.

Καλή διασκέδαση!