Θέλει άλλη; Αυτά είναι τα σημάδια που τον προδίδουν

5 σημάδια που το μαρτυρούν...

Θέλει άλλη; Αυτά είναι τα σημάδια που τον προδίδουν

Και ναι! Ήρθε ο καιρός να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το πιο πιθανό είναι να θέλει άλλη, και το μόνο σίγουρο είναι πως εσάς μόνο σαν φίλη μπορεί να σας δει. Μήπως σας θυμίζουν κάτι τα παρακάτω 5 σημάδια;

Δεν σας προτείνει ποτέ να βγείτε οι δυο σας: Θέλει πάντα να είναι και κάποιος άλλος στην παρέα όχι γιατί ντρέπεται να είναι μόνος μαζί σας λόγω αμηχανίας αλλά πιθανότατα πλήττει, έχει καταλάβει τα αισθήματα που τρέφετε για εκείνον και θέλει να αποφύγει να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πρωκτικό σ*ξ: Τι να κάνεις εάν κάτι πάει… στραβά! Αν σου φύγουν;

Το μήνυμα που δεν ήρθε ποτέ: Είναι αστείο να θεωρείται πως δεν βρίσκει χρόνο να απαντήσει στο μήνυμα που του στείλατε ή να πιστεύετε πως δεν το είδε ή του έκοψαν το τηλέφωνο. Όταν ένας άντρας θέλει, βρίσκει το χρόνο να απαντήσει και φυσικά… να είναι εκείνος ο οποίος θα στείλει πρώτος το μήνυμα.

Ζητάει συμβουλές για το γυναικείο φύλο: Όχι! Δεν το κάνει για να μάθει πώς να σας ρίξει, ούτε για να σας κάνει να ζηλέψετε. Θέλει κάποια άλλη και απλώς… θέλει την συμβουλή σας.

Δείτε ακόμη: Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε (πολύ) λάθος σχέση

Δεν κερνάει ποτέ: Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς ή οικονομικής κρίσης. Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα βρίσκει τον τρόπο -ακόμη και δυσκολεύεται οικονομικά, να την κεράσει το ποτό ακόμη και αν χρειαστεί να δανειστεί από συγγενείς και φίλους.

Δείτε ακόμη: Ξύλο στο σ*ξ, πρόστυχα λόγια, στοματικό: Τι θέλει η Ελληνίδα στο κρεβάτι;

Δεν σας κοιτάει ποτέ ερωτικά και ούτε παρατηρεί τις αλλαγές σας: Ακόμη και αν περνάτε άπειρες ώρες μαζί δεν σας κοιτάει με το λάγνο βλέμμα που σας κοιτούσε ο πρώην σας. Επιπλέον όποια αλλαγή στην εμφάνισή σας τον αφήνει παγερά αδιάφορο.