Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τα 4+1 μυστικά για να τον τρελάνεις!

Δοκίμασε τα!

Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τα 4+1 μυστικά για να τον τρελάνεις!

Μόλις τα φτιάξατε και αναρωτιέσαι τι θα του αρέσει στο κρεβάτι; Ή μήπως είστε καιρό μαζί και νιώθεις ακόμη ότι δεν το απολαμβάνει όσο θα έπρεπε;

Όλα καλά! Τo Youweekly.gr σου λέει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το τι αρέσει στους άντρες στο σεξ για να μην κάνεις λάθη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θες να τον τρελάνεις στο κρεβάτι; Oι 4+1 κινήσεις ματ για να του μείνεις αξέχαστη!

1. Τους αρέσουν τα κοπλιμέντα

Τι νόμιζες πως είμαστε οι μόνες; Οι άνδρες δεν διαφέρουν από τις γυναίκες όταν πρόκειται για φιλοφρονήσεις. Και ειδικά όταν πρόκειται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις! Μην παραλείψει να του κάνεις κάποιο κοπλιμέντο για τα...προσόντα του ή να του εκφράσεις πόσο ωραία σε κάνει να νιώθεις την ώρα που το κάνετε.

2. Θέλουν να ασχολείσαι και με άλλα εκτός του πέους τους

Ναι του αρέσει να το κάνετε, και ναι του αρέσει να ασχολείσαι με το πέος του. Δεν είναι όμως το μόνο πράγμα που έχουν πάνω τους και κυρίως δεν "ανάβουν" μόνο από εκεί! Δοκίμασε να επεκταθείς στις ερωτογενείς του ζώνες όπως είναι ο λαιμός ή το αυτί, και να τον τρελάνεις με τα φιλιά σου.

Δείτε ακόμη: Προσδοκίες Vs Πραγματικότητα: Μήπως περιμένεις πολλά από τον σύντροφο σου;

3. Τους αρέσει να μοιράζονται και να πραγματοποιούν φαντασιώσεις

Εάν ο σύντροφός σου σου έχει εμπιστευτεί κάποιες από τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις του για το σεξ, μην διστάσεις να του τις πραγματοποιήσεις και επιπλέον μην παραλείψεις να μοιραστείς κι εσύ τις δικές σου! Σίγουρα θα χαρεί που νιώθεις τόσο άνετα μαζί του και κυρίως...θα ανάψει όσο ποτέ!

4. Τους αρέσει να μιλάς

Εάν είσαι με έναν άνθρωπο σε μία σχέση καιρό, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ντρέπεσαι να μιλήσεις στο σεξ. Το να ακούσει τη φωνή σου είναι κάτι που θα τον εξιτάρει και θα βγάζει και ο ίδιος περισσότερο πάθος στο κρεβάτι. Αν σου βγαίνει, και το dirty talking δεν είναι κακή ιδέα!

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι τον γάμο; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

5. Θα ήθελαν να δείτε μια φορά πορνό μαζί

Οι άντρες ευχαριστιούνται να βλέπουν ταινίες πορνό, αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν έχεις φανταστεί όμως είναι ότι ο σύντροφός σου θα ερεθιζόταν απίστευτα αν δεχόσουν να δείτε μια μαζί! Γι'αυτό άσε τις ντροπές, πρότεινε του να ανοίξετε ένα site με πορνό, ασ' τον να ανάψει όσο τον δυνατόν περισσότερο και μετά άφησέ τον να σου κάνει ό,τι είδατε στην ταινία!