Άναψε τον με μηνύματα! Γιατί πρέπει να το τολμήσεις!

Μην έχεις ενδοιασμούς!

Άναψε τον με μηνύματα! Γιατί πρέπει να το τολμήσεις!

Είστε μαζί καιρό τώρα και άρχισε στα μηνύματα να το πηγαίνει...στο πονηρό; Μην στραβώνεις αμέσως!

Το sexting είναι κάτι που συνηθίζεται πλέον στα ζευγάρια, και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τους λόγους που θα έπρεπε να το τολμήσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η απάντηση σε όσα φοβάσαι να ρωτήσεις! Ο λόγος που οι άντρες προτιμούν να είναι ελεύθεροι το ... καλοκαίρι!

Αν και μερικοί κάνουν να φαίνεται ότι το sexting είναι κάτι νέο και μοναδικό στην ψηφιακή εποχή, η τέχνη της αποστολής ερωτικών μηνυμάτων σε έναν σεξουαλικό σύντροφο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι πολύ πιο εύκολο αυτές τις μέρες να έρθετε σε επαφή με κάποιον και, αν είστε τόσο διατεθειμένοι, να μοιραστείτε μια καυτή φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Το να μιλάς...βρώμικα όταν είσαι μακριά από τον σύντροφο σου δεν πρέπει να είναι ενοχλητικό και δεν θα πρέπει να νιώθεις ντροπή να το κάνεις. Στην πραγματικότητα, γνώμη μας είναι πως το sexting είναι κάτι που χρησιμοποιείται εντελώς για να γίνει η σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα.

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι τον γάμο; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Κάντο για να μην χάνετε την επαφή

Ο καθένας μας πλέον έχει τη δική του καθημερινότητα και ρουτίνα λόγω της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Επομένως δεν θα γίνεται να είσαι κάθε στιγμή διαθέσιμη για να ικανοποιήσεις τις...ορέξεις σου και του συντρόφου σου! Με το sexting μπορείτε ακόμα και σε απόσταση να ανάψετε ο ένας τον άλλον και έτσι να μην χαθεί το κομμάτι αυτό από τη σχέση σας.

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην; 3+1 τρόποι για να τον κάνεις να γυρίσει πίσω!

Αυξάνεται η εμπιστοσύνη μεταξύ σας

Το να έχεις το θάρρος να εκφραστείς ερωτικά με μηνύματα σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Εάν το δοκιμάσετε και οι δύο όμως θα καταλάβεις πως θα είναι κάτι που σας έφερε πολύ πιο κοντά και που θα μεγαλώσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας! Γι'αυτό μην χάνεις καιρό και τόλμησε το!